I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Skønhedsmyter – skal man tro dem?

Det har Alt for Damerne lavet en artikel om, og jeg er en af de fire eksperter, der er blevet spurgt om lidt af hvert. Herunder om kokosolie tilstopper huden (den får du næste gang du klikker ind) og – klassikeren – om hvorvidt man i virkeligheden kan slippe af med cellulite.

Det er ikke en skønhedsmyte, men det er en skønhedsmyte at man kan smøre en creme på og så går det væk. Desværre, for det havde da været dejligt. Til gengæld kan du komme rigtig langt, hvis du er villig til at bruge blot 10 minutter om dagen med en Gua Sha. Faste læsere vil vide, at Gua Sha’en er en mere end 2000 år gammel kinesisk behandlingsmetode, hvor huden skrabes (masseres om du vil) med en særlig sten. Herigennem udskilles affaldsstoffer samtidig med at blodcirkulationen stimuleres.

Tro mig, det virker.

Jeg har set flere tusinde kvinder, der bruger vores håndlavede originale Gua Sha og ikke kun til cellulite, men også til arme, ansigt, skuldre, nakke, kolde fødder og spændinger. Den skaber sundt flow i kroppen, og det er ikke kun godt mod cellulite.

Det er også godt for din sundhed og dit immunforsvar .

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...