I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

[skin icing] The coolest beauty trend

Det er et godt gammelt trick at bruge en isterning eller en afkølet ske til at massere ansigtet for at få bugt med hævelser, stramme op og sætte gang i cirkulationen, og dermed gløden. Det kan sågar mindske porer og akne.

Allerede 1950’ernes Hollywoodstjerner vidste, at kulde giver øjeblikkelig glød og opstramning med Marilyn Monroe i front, der var kendt for at give sit ansigt et isbad inden optagelser.

I dag bruger alle Hollywoodstjerner og modeller med respekt for sig selv ‘skin icing’ til deres hud; Jennifer Aniston, Hailey Bieber, Demi More, Kate Moss. Og førende hudeksperter bruger kulde i deres behandlinger.

For en sart hud eller en hud med tendens til karsprængninger kan det dog være (for) voldsomt med is direkte på huden.

Her er den sikre metode

Vil du gerne nyde godt af kryo’ens mange fordele og stadig passe godt på din hud, så lad os fluks introducere dig for Odacités Cryo-Tech Tool, der er en gevaldig opgradering af isterningen.

Den er skabt af det japanske krystalmateriale Terahertz, som udmærker sig ved at trække kulde til sig meget hurtigt. Faktisk kræver det kun ti sekunder i et glas isvand før du kan gå i gang.

Udover den glødgivende og øjeblikkeligt opfriskende effekt virker Cryo-Tech Tool dulmende på inflammationstilstande i huden såsom akne og udbrud; det får porerne til at syne mindre pga. den sammentrækkende effekt, øjnene til at syne friskere og det kan endda stramme huden op, fordi ansigtsmuskulaturen aktiveres.

Og det er absolut værd at skrive sig bag øret, hvis du spørger os.

Psst … Vi har brugt og anbefalet kulde i årevis til huden. Find fluks vores favoritter og yndlingstricks her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...