I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Skal vi pakke dine julegaver ind?

Det er trygt, let, blødt og ikke mindst meget behageligt at købe julegaver hjemme fra sofaen. Og så giver det os god tid til at pakke dine julegaver fint ind for dig, hvis du ønsker det.

Vi har gjort det let ved at oprette en særlig julegaveindpakning som du let (og gratis) kan tilvælge, når du køber julegaver.

Vi har endda lavet et fint til/fra-kort som vi sætter på, så dine pakker er klar til at lægge under juletræet. Har du kommentarer til gaverne (noget vi skal være opmærksomme på, hvad skal pakkes med hvad, hvad skal ikke pakkes osv.), kan du let notere dem i ordrekommentarerne, når du lægger din ordre.

Voila.

Vi glæder os til at pakke dine skønhedsgaver fint ind og sender som altid afsted samme dag, hvis du bestiller inden klokken 15.00 på hverdage.

Og lad os lige høfligt bemærke, at jo pakkefirmaerne lover, at alle pakker, der sendes senest den 20. december kommer ud til jul. Vi anbefaler dog på det varmeste, at du køber allerede nu, så du 1. er sikker på, at vi stadig har de ting på hylderne, som du gerne vil forære (flere af tingene bliver revet væk) og 2. at der lige er et par ekstra dage at løbe på med forsendelsen, skulle noget blive en smule forsinket undervejs.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...