I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Shortlistet!

Der er visse beauty awards som vitterlig betyder noget. En af dem er The Sunday Times Style Beauty Awards, hvor et af vores nye yndlingsmærker netop er shortlistet til.

Vi taler (selvfølgelig) Reome, der får masser af opmærksomhed i øjeblikket for både sin vision, sine ingredienser og sin effekt, og det er vitterlig en bedrift at et så nyt mærke er shortlistet.

Bag Reome står Joanna Ellner, der selv er både prisvindende skønhedsredaktør og yderst velanset kinesisk akupunktør med en lang liste af VIP-klienter. Hun har skabt Reome Active Recovery Broth med den overordnede mission at hele og styrke hud, der er i ubalance på grund af perioder med stress – en kronisk tilstand for mange.

Eller som Another Magazine har skrevet om Active Recovery Broth: Et serum, der forstår at balancere yin og yang og passer perfekt ind i både avancerede og low-key skønhedsrutiner’.

Du behøver nu ikke at have stress eller en stresset hud for at bruge Reome. Det fine, koncentrerede serum med en blend af klinisk dokumenterede bioaktiver og bioferments passer til alle, der gerne vil styrke hudbarrieren, gennemfugte huden og booste cellefornyelsen for en mere ensartet, sund og fyldig hud.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...