I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Ses vi til vores glitrende julemarked?

Der er julestemning allerede, når du træder ind gennem porten til den lille københavnergård, hvor vores ejers søde kone altid pynter op med gran og sløjfer. Hver morgen i december, når vi går på arbejde, bliver vi mødt af lys og pynt, og det gør de kolde, mørke morgener så meget lettere at komme igennem.

Fortsætter du ned til enden af gården og går op ad trappen – helt op, så langt du kan komme – når du til vores fine lyserøde loft.

Det første du ser er lys og et glitrende juletræ i sølv. Husk at dukke hovedet lidt ved indgangen, hvis du er over 165 cm, for loftet er lavt i det gamle hus, der engang husede en sølvvare-fabrik.

Indenfor finder du vores fine julebord, der er dækket af Helle Høgsbro. Det er efterhånden en tradition, at hun dækker et julebord til os, som vi kan nyde hele december, mens vi pakker jeres mange juleordrer.

Det sætter stemningen og er noget særligt.

Derfor vil vi gerne dele det med jer.

Vi inviterer til julemarked

Sæt kryds i kalenderen den kommende weekend, hvor vi inviterer vores søde kunder til et lille eksklusivt julemarked på vores fine lyserøde loft.

Her finder du vores fineste julegaver, æsker og skønhedspynt.

Vi serverer Sparkling Tea med hibiscus og vaniljekranse med rose (don’t miss – vi har bedt vores yndlings-vaniljekransebager Marie Holm om at lave dem til os).

Og mens du snupper en rosen-vaniljekrans mere, pakker vi dine gaver fint ind med bånd og vores særlige til-og-fra-kort, så de er lige til at lægge under træet.

Kig forbi os lørdag den 17. december og søndag den 18. december mellem klokken 11.00-15.00.

Det er i Kronprinsessegade 34, lidt længere nede ad gaden fra skønhedspavillonen.

Jeg er der selv begge dage og glæder mig til at ønske alle en glædelig jul.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...