I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Servicemeddelelse til lunartics (og andre der savner lys forude)

Vi er jo lidt månegale hos os (men nu begynder det så småt at blive en voldsomt spirende trend dét med månen, så helt alene om det er vi ikke) og årets – endda årtiets – første fuldmåne synes vi skal have et indlæg med på vejen. For det er ikke en hvilken som helst fuldmåne – der er gode ting i vente, også til dem der ikke tror på den slags.

Ifølge eksperterne slutter netop denne fuldmåne en karmisk cirkel med 5 måneders udfordringer, så har du syntes at det hele var en smule trægt i 2019, så er det måske derfor. I stedet er det nu tid til at tænke energi, reset, positivitet – og cleanse.

Dét med cleanse må du gerne tage helt bogstaveligt. Der er noget næsten rituelt over et bad, der renser det gamle væk og giver plads til det nye fine. Det er jo ikke uden grund at netop badet har et stor plads i mange religioner og ceremonier. Vi er ret vilde med månebadet hos os, fordi det tager dig igennem små faser, men du kan også lave dit eget bad lige som du ønsker og føler for det (selv et fodbad kan blive rituelt og fornyende, hvis det er, hvad du har tid og mulighed for).

PS: Det er også her, natten mellem 10-11. januar, at du skal lægge din ansigtsrulle til opladning i fuldmånen, hvis du er til den slags (hey, det kan jo ikke skade med lidt god energi, vel).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...