I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Se hvad vi har spottet i Eurowoman

Sarah Fitzgerald har ikke kun god smag i badeværelser. Hun har også eminent smag i sine nøje udvalgte skønhedsprodukter som vi har spottet i nyeste nummer af Eurowoman, hvor skønhedsredaktør Marie Lodberg har kigget Sarahs skønhedshylder efter i gemmerne. Eller faktisk er det ikke i gemmerne, for alt står så smukt fremme.

Det gælder ikke mindst de fine makeupprodukter fra Westman Atelier, som Sarah er faldet for (de er også virkelig fine at have stående fremme). ‘Jeg er ikke den store makeuptype. Men! Så fandt jeg ud af, at der var noget, der hed Westman Atelier. Jeg har ikke prøvet noget lignende, og jeg er altså svær at imponere. Westmans produkter giver så meget glød og smelter ind i huden. Jeg bruger foundationsticken, blush, highlighter og læbestift’.

Til håret er det også produkter fra vores hylder: ‘Jeg har meget hår og for at styre det, bruger jeg hårserum fra David Mallett og kam og børste fra Mason Pearson’. Og så får Sarah glød til huden med vores I Love My Rose Gua Sha og Vintner’s Daughter.

Det er ikke det hele.

I badeværelset dufter der af en blanding af grapefrugt fra badesalten Mood Cleansing fra Odacité, som Sarah bruger næsten hver dag (hvis du ikke har prøvet den, er du gået glip af noget, tro os) og kaffe – ‘jeg kan nok ikke komme udenom, at her også dufter af kaffe. Jeg kan rigtig godt lide god kaffe’.

Det var dét, vi sagde. Virkelig god smag i skønhedsprodukter.

Se alle Sarahs favoritter fra vores hylder her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...