I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Saseline spicer up

Krydderier, rynker og forbrænding. Har det mon sammenhæng? Det tror jeg. Min mor på 43 år har stadigvæk ikke en eneste rynke. Min mormor, der er 70+, har nærmest heller ingen. Jeg håber, at jeg har arvet de gener. Modsat mig har de aldrig brugt meget sminke eller mange forskellige produkter. De har spist sundt, varieret, og altid med en masse krydderier. Jeg tror, at ingefær, chili og alle de specielle grøntsager, man spiser i asiatisk mad, er med til at holde én sund og til at få renset ud i det indre. Kræft, som vi kender det her i vesten, er et sjældent syn i Asien. Jeg tror virkelig på, at skønhed er en livsstil. Så mit gode råd, her til sidst, er at tænke på, hvad du indtager og være bedre til at spice lidt op for både chili og krydderier. Det er også godt for forbrændingen.

 

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar