I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Skønhed

Sådan skjuler du din forkølelse!

Indrømmet, mine stiletter var ikke helt forede nok til det islandske vejr, så jeg har reddet mig en forkølelse af den slags, som synes tydeligt. Jeg har observeret, at der er flere omkring mig med røde næser, så dette indlæg er dedikeret til alle dem (os). Det er nemlig muligt med et par velvalgte tips og tricks at skjule den værste forkølelse og se mere frisk ud end du måske føler dig. 1) Concealer, concealer, concealer. Brug den flittigt under øjnene, men også ved næsefløjene, under næsen og husk endelig den allerinderste øjenkrog. 2) Skift din sorte mascara ud med en mørkeblå, der får det hvide i dine øjne til at synes hvidere og får dig til at se friskere ud. 3) Har du ikke en mørkeblå mascara ved hånden kan en hvid eller en såkaldt nude eyeliner også gøre det. Brug den i den våde kant i øjet. 4) Lidt cremeblush kan være underværker. Dup lidt på lige dér, hvor kinderne buler ud, når du smiler. Min all-time yndlingsblush er denne.

Tips and tricks to conceal a cold include concealer around the nose and eyes, a dark blue mascara and a white or nude eyeliner to highlight the white in your eyes, and a dap of creme blush on your cheeks to look fresh. 

6 Kommentarer

 • Svar
  Pernille Aaby
  28. november 2012 kl. 10:45

  Jeg har netop anmeldt en nude eyeliner, som er god til at give øjnene et friskere look – se mere her: http://ilovemymascara.blogspot.dk/2012/11/isadora-inliner-kajal.html

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  28. november 2012 kl. 13:24

  Kære Pernille,

  Tak for dit input, og jeg iler med at tilføje henholdsvis Correct Eye-Lip fra Face Stockholm og EmphasEyes fra Tarte. Begge dele skal findes på nettet eller i udlandet.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Lone
  28. november 2012 kl. 19:21

  jeg har ikke kunnet finde en nude kohl, men fandt en hvid hos MAC. Den er faktisk ok… ser pænt ud..men man skal ikke komme for meget på.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  28. november 2012 kl. 21:29

  Kære Lone,

  Tak for din hilsen, og ja, en hvid eyeliner kan absolut også gøre tricket, og sådan én fås ganske rigtigt fra MAC og fra andre mærker som Lancôme og YSL. Forskellen på en hvid liner og en nude er, at den hvide synes lidt tydeligere i øjet end den lyse hudfarvede. Men begge åbner øjet og gør det friskere at se på.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Mette
  28. november 2012 kl. 22:51

  Kære Charlotte, angående Kjær Weis creme blush, suntouched. Jeg er helt lys i huden (lyst hår og blå øjne) med rødelig “undertone” – er suntouched velegnet til mig? Ønsker det der friske udseende men uden at rødmen i min hud bliver fremhævet?!
  Venligst Mette

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  29. november 2012 kl. 19:49

  Kære Mette,

  Tak for din hilsen, og ja, Kirsten Kjær Weis har netop lavet Sun Touched, så den passer til alle hudtyper og -nuancer. Og jeg er enig, den har den dér helt perfekte tone af fersken/rosa/bronze, som ser smuk ud på alle.

  Clinique har faktisk netop lanceret en ny pudder, der kan mindske og skjule rødme i huden. Den hedder Redness Solutions Instant Relief Mineral Powder. Hvis du har en forhandler af Clinique i din nærhed, kunne du bede om en lille prøve og se, om det kunne være noget for dig.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...