I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Sådan får du drukket nok vand

Faste læsere herinde vil kende min filosofi. Dé ting, der er let tilgængelige, får man gjort. Det gælder din Gua Sha (på sofabordet), dit vippeserum (i tandkruset), dit renseprodukt (stil det, så du nærmest falder over det) og det gælder vand.

Hav vand ved hånden. Så får du det drukket.

For vi ved det jo godt. Vi skal huske at drikke nok vand, eller hydrere, som det hedder med et fint ord. Det er godt for både krop, hud og sjæl. Det er også godt for hukommelsen og energien.

Én af de ting, der endvidere hjælper mig, er at have såkaldt smagfuldt vand stående klar i køleskabet. Altså vand tilsat diverse naturlige smagsgivere. Mest kendt er citron, mynte, agurk, lime og ingefær, men du kan i virkeligheden bruge, hvad du har ved hånden. Bær, frugt, grøntsager, krydderurter, peberkorn eller hvad du foretrækker.

Sassy Water kaldes det og det stimulerer dine sanser og giver dig lyst til at drikke mere. Det ser også appetitligt ud i flasken (jeg bruger denne til formålet og har altid To Go-versionen med mig).

Husk altid at bruge økologiske råvarer, så du ikke fylder dit vand med unødige stoffer og sprøjtemidler, og husk at skylle grundigt. Kom blot dine foretrukne smagsgivere i flasken, hæld koldt vand over og lad altid gerne blandingerne trække en times tid eller mere, så du får mest mulig smag.

Her er nogle af de favorit(vitamin)blandinger, jeg kommer i min To Go-flaske:

All Citrus – bland både saften og tynde skiver af forskellige økologiske citrusfrugter i flasken og hæld koldt vand over. Det kan være appelsin, lime, citron, mandarin og yuzu (bonusinfo: Yuzu hævdes at have en opløftende virkning og findes også i vores Lebon-tandpasta og i Ukas økologiske bodywash)

Raspberry Lime – kom friske eller frosne hindbær i flasken og supplér med saft og tynde skiver af lime, og hæld koldt vand over

Watermelon Rosemary – kom små tern af vandmelon i flasken og en kvist rosmarin eller to, og hæld koldt vand over (bonusinfo: Vandmelon er ultrahydrerende og findes også i vores fine serum fra Odacité)

Blackberry Sage – kom friske eller frosne brombær i flasken og tilføj 3-4 blade frisk salvie. Hæld koldt vand over (bonusinfo: Salvie anbefales også til hedeture og opfriskning af munden)

Pineapple Mint – kom små tern af frisk ananas i flasken og tilføj et par kviste frisk mynte (eller en håndfuld hvis du elsker mynte)

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...