I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Så fandt vi endelig de helt rigtige

Åh, jeg har ledt længe efter duftlys, der møder alle mine krav og forventning. Jeg elsker Diptique og er til stor fals for alle deres fine små gimmicks med englespil og illustrationer, men faktum er, at jeg sjældent tænder dem, fordi jeg er superemsig med, hvad jeg sender rundt i luften i mine stuer. I stedet har jeg gjort stor brug af de små fine røgelsessæt fra Oimu, der har opfyldt alle mine krav. Naturlige ingredienser, bæredygtighed, etisk produktion og helt mild duft af sandeltræ. Og jo, denne slags små fine røgelsessæt er hotter than hot lige nu, hvis du skulle have glippet det.

Og nu har vi også fundet de fineste duftlys, som opfylder mine krav og standarder. Mærket hedder Ellis Brooklyn og bag står ingen ringere end Bee Shapiro, der har været den yderst respekterede skønhedsredaktør på New York Times de sidste 11 år. Og midt i et slaraffenland af alle andres skønhedsprodukter begyndte hun at drømme om sine egne.

Hun var gravid med sin første datter Ellis og boede i Brooklyn – deraf navnet Ellis Brooklyn – og blev besat af rene naturlige skønhedsprodukter (hendes datter nummer 2 – Sky – kan ikke forstå at der ikke er en skønhedslinje i hendes navn). Bee Shapiro har altid haft en særlig forkærlighed for dufte, og det blev til en linje af af de smukkeste røgfarvede duftlys, der ikke kun handler om æstetik, men også om clean beauty og om skønhedsprodukter der respekterer miljøet.

Det er også derfor de har fået lov at stå på vores hylder.

Nysgerrig? Læs fluks mere om de enkelte duftlys her (vi har som altid særligt udvalgt vores favoritter, så du ikke behøver at kaste dig ud i junglen)

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...