I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Så er vi tilbage på fuldt blus

Hvis man kigger på vejrudsigten ser det ud som om sommeren først rigtig starter nu. Men nede hos os i skønhedspavillonen er vi tilbage på fuldt blus og skifter således vores sommeråbningstider ud med vores sædvanlige åbningstider. De tæller alle hverdage fra mandag til fredag fra 11-17.30 og lørdage fra 11-15, hvor du er mere end velkommen til at komme forbi efter dine yndlingsprodukter (eller nogle af de nye fine ting vi har lanceret).

Pavillonen er (stadig) lille, og vi tager selvfølgelig fortsat alle forholdsregler med rengøring og masser af afspritning ligesom vi kun tillader to kunder ad gangen indenfor. Vores yndlingshandsanitizers står tilgængelige og de er af den slags, som, udover at gøre arbejdet, også holder dine hænder både bløde og velduftende.

Vi skal passe på hinanden. Heldigvis er det dejligt vejr og Kongens Have i solen er ikke den værste udsigt, hvis der skulle være en smule ventetid. Hvis du foretrækker at vi kommer ud med dine ordrer og produkter til dig, gør vi naturligvis også gerne det.

Online har vi som altid åbent 24/7 og også her står vi klar med tips, råd og vejledning (vi er selvfølgelig også på chatten og onlinevejledningen til alle, der måtte foretrække denne shoppingmulighed).

Jeg glæder mig til at se jer.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...