I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
ILOVEBEAUTYboksen

Så er der ny beautyboks, d’damer

Jeg ved godt, at den kommer ind sådan lidt fra højre, men der var ét produkt til beautyboksen, der lige skulle lande fra Paris. Og som jeg VILLE have med til jer i denne juni-boks, der handler om sommertid, sommerhus, småudflugter og solskin. En af mine egne favoritting i sommeren er at snuppe en weekend på hotel i min egen by. Eller hvad med en overnatning på et fint lille badehotel og en sommerhusudflugt med veninderne. Uanset hvad du foretrækker er denne ILOVEBEAUTYboks præcis, hvad du har brug for, med alt i perfekt weekendstørrelse. Det gælder lige fra ansigtsmasken inden middagen og hårkuren, der ikke spilder din dyrebare tid, til den fineste franske økologiske tandpasta med naturlige noter fra Grasse.

Det er i øvrigt sidstnævnte – tandpastaen – der er skyld i, at denne beautyboks kommer ind sådan lidt fra højre. På ægte fransk manér tog den sig sin tid fra Paris og hertil og derfor turde jeg ikke at annoncere beautyboksen før jeg var helt sikker på, at den var i hus. Det er den nu, og du kan godt glæde dig til både den og alle de andre fine sager, der tæller både Jurlique, Rudolph Care, Purely Professional og meget mere. Du kan, som altid, se alt i denne lille film<< Og ILOVEBEAUTYboksen finder du fluks lige her<<. Jeg håber, du vil nyde den i dine personlige yndlings-sommer-rammer.

Du kunne også være interesseret i...

4 Kommentarer

 • Svar
  Rie Dyrnes
  22. juni 2017 kl. 18:42

  Hejsa.
  Syntes at den nye boks mangler et full size produkt, selvom det er til rejse brug, men det er nok bare mig, der vil have lidt mere for mine penge :O)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  23. juni 2017 kl. 09:01

  Kære Rie,

  Tak for din mail og tilbagemelding. Det er netop derfor, jeg ikke laver bokse på abonnement, for så kan I hver gang vurdere, om den enkelte boks er noget for jer. Når det er sagt, kan jeg love dig, at du altid får langt over, hvad du betaler for, når det kommer til mine beautybokse (og du går faktisk virkelig glip af noget, hvis du ikke anskaffer dig denne – den er så fin ‘live’;)

  Blot for en ordens skyld vil jeg lige nævne, at Lebon Organic Toothpaste faktisk er fullsize (den findes i 25 ml og 75 ml) og denne størrelse koster 75 kr. Pukka er også fullsize og det samme er Mizon-masken. Nimue-solcremen er en særlig luksus-travelsize til en værdi af 110 kr. Jeg noterer altid om det er fullsize eller travelsize inde i selve shoppen – billeder kan nogle gange snyde.

  Rigtig god Sankt Hans.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Karina
  3. juli 2017 kl. 21:54

  Hej Charlotte.
  Jeg synes, det er så dejligt at opleve, at du altid svarer pænt og ordentligt på alle kommentarer. Jeg kan godt følge Rie (selvom jeg nu alligevel ikke kunne stå for boksen og måtte ha’ den – den er så lækker!), og det gør mig glad at læse dit svar på tilkendegivelsen.
  Varme hilsner, Karina.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  4. juli 2017 kl. 10:19

  Tusind tak, Karina, det blev jeg virkelig glad for at læse. Og faktisk vil jeg gerne nævne tilbage, at I – herinde i kommentarerne – altid er søde og hyggelige og holder en god tone. Det sætter jeg virkelig stor pris på, og det gør det let for mig;)

  Dejligt at du alligevel ikke kunne stå for denne beautyboks for den er nemlig virkelig fin med nøje udvalgte favoritprodukter. Rigtig god fornøjelse.

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar