I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Så er der nu, d’damer

Jeg drømmer om ferie, ja, jeg kan faktisk næsten ikke vente til på lørdag, hvor jeg skal ud i det blå et par uger. Det betyder også, at jeg holder ferielukket i den lille skønhedspavillon i Kongens Have fra på lørdag den 15. juli og til og med 1. august. Så kom endelig ind forbi i dag og i morgen, hvis du skal have fyldt skønhedsdepoterne op inden ferien. Jeg er herinde mellem 11-17 begge dage. Det samme gælder, hvis du ikke lige er på disse kanter og gerne vil bestille online. Vi lukker ikke online-shoppen ned, men vi sender ikke fra dag til dag i ferien, så der er en smule længere leveringstid end du er vant til hos os. Men bestiller du inden i morgen klokken 16.00, så får vi det fluks afsted til dig. Her på skønhedsbloggen holder vi heller ikke ferie. Jeg har en masse fine sommertips i ærmet, som jeg vil strø ud over jer de kommende uger. Sådan lidt fra solsengen og poolen, tænker jeg.

 

4 Kommentarer

 • Svar
  Anne Mette
  14. juli 2017 kl. 11:34

  Jeg håber du får nogle super dejlige ud-i-det-blå uger Charlotte, med lige det indhold du øsnker dig. Jeg har ikke været så aktiv herinde de sidste måneder, livet du ved, jeg håber det vender nu. Men, jeg har virkelig nydt at svøbe mig ind i den vanvittigt skønne cashmere robe, wow den er skøn, både vinter og sommer (altså det vi har set til sommeren endnu).

  God ferie – vi ses på den anden side 👋🏼

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  14. juli 2017 kl. 14:59

  Kære Anne Mette,

  Mange tak for sød hilsen, og ja, livet, jeg ved;) Jeg kender det så godt. Jeg ønsker også dig den bedste sommer – med eller uden cashmere-robe.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Anne H
  14. juli 2017 kl. 16:45

  Bon voyage belle Charlotte. (;) Jeg er ved at opfriske mit franske)
  Kh Anne

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. juli 2017 kl. 08:03

  Merci bien, Anne, og det burde jeg også. Opfriske mit franske. Måske denne lille guide til mine Paris-favoritter kan inspirere;)

  https://www.ilovebeauty.dk/admin/wp-content/uploads/2013/06/CharlotteTorpegaard_GuidetilParis.pdf

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...