I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Så er Active Renewal Cleanser her!

The key to your best ever cleanse. Our new favorite face wash. One of the very best cleansers I’ve ever used – my skin is brighter and not at all dry after using it. 

Sådan skriver alt fra Glamour til Vogue om den nye Active Renewal Cleanser, der fuldender din Vintner’s Daughters hudplejerutine.

Den har været næsten 10 år undervejs, for April Garguilo, der står bag kultmærket, gør intet forhastet. Tværtimod bygger den på mærkets berømte brug af kun de allerbedste råvarer, planter og ingredienser, og mens langt de fleste skønhedsprodukter tager under en time at lave, så bygger Vintner’s Daughter på en proces på 6 uger. Det er dét, du måske allerede kender som Phyto Radiance Infusion, der er grundstammen i alle deres produkter.

Resultatet er en blød, cremet gel-cleanser, der blidt fjerner makeup, solcreme og dagens dont uden på nogen måde at strippe huden. Det er double cleansing i ét produkt, baseret på cypres, echinacea og butcher’s broom, der hjælper til at give energi og klare huden ligesom et kompleks af planter nærer og støtter hudens naturlige kollagenproduktion.

Huden efterlades frisk, elastisk og klar med energi og en balanceret pH-værdi. Det føles nærmest som om du ikke har brug for yderligere, og vi skal være ærlige at indrømme, at vi en enkelt gang faktisk har glemt at komme yderligere pleje på.

Men den passer selvfølgelig perfekt med Vintner’s Daughter Essence og Serum.

Få smuk, klar hud her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...