I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

Så skal der strippes, ladies! (det er jo søndag)

Okay, vi taler ikke strip i klassisk forstand (selv om det, under navnet pole-dancing, er en yndet fitness blandt nogle). Nej, vi taler de små strips fra Magic Stripes, som også lå med den seneste ILOVEBEAUTYboks. Jeg har skrevet om Magic Stripes før, og det er absolut ikke uden grund, at disse små strips er både med i beautyboksen og på alles læber lige nu. Sæt blot en af de små usynlige øjenløft-strips på øjenlåget lige over globelinjen og du vil øjeblikkeligt forstå hvorfor. De små magiske strips er ubetinget det bedste øjenløft uden kirurgi, jeg har haft fingrene i, og Natalie Franz, der står bag Magic Stripes, bruger dem da også på alle sine celebre kunder, fra politikere og forretningskvinder til modeller og skuespillere, der alle gerne vil tage sig bedst muligt ud, når de står frem. Jeg fortæller lidt mere om dem i videoen, der matcher ILOVEBEAUTYboksen, hvor jeg også selv har dem på. Det er lige her<< Slut med hængende øjenlåg.

Psst … næste uge har jeg noget virkelig fint i ærmet (jeg kan afsløre, at det involverer flydende hudpleje, gojibær, fransk melisse og en masse energi – og at du kan få det lige ind ad døren, hvis du er en af de heldige. Hold endelig øje fra i morgen).

 

6 Kommentarer

 • Svar
  HeleneR
  15. maj 2016 kl. 17:14

  Jeg synes det er svært :/ men øvelse gør forhåbentlig mester 🙂

 • Svar
  Tina J
  15. maj 2016 kl. 20:32

  Glæder mig meget til at kunne bruge øjenskygge, håber stripsene også kan bruges i sommervarmen ?

 • Svar
  Rie Dyrnes
  15. maj 2016 kl. 23:50

  Øv at jeg ikke var hurtig nok til at få finger i boksen. Må se hvad du lokker med i morgen :O)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. maj 2016 kl. 11:18

  Hej HeleneR,

  Øvelse gør absolut mester. Jeg brugte også et par strips eller fire, før det sad for mig (det er også derfor, jeg insisterede på en hel pakke af dem i min beautyboks, og ikke blot et par stykker, så jeg er sikker på, at alle får det til at sidde). Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. maj 2016 kl. 11:20

  Det kan de, Tina. Husk blot at sørge for, at underlaget, altså dine øjenlåg er helt rene og tørre, inden du sætter dem på. Den bedste måde, for mig i al fald, er at bruge de små oliefri rensepads fra M2 Beauté, som også ligger i ILOVEBEAUTYboksen og så lige lade huden tørre helt. Når strip’en sidder, hvor den skal, kan du bruge primeren og øjenskygger, som du lyster;)

  Rigtig god fornøjelse, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. maj 2016 kl. 11:21

  Ja øv, Rie, det gik også rigtig stærkt denne gang. Men hold dig til i denne uge, hvor der også kommer spændende ting, man kan få fingre i;)

  God pinsemandag.

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...