I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Backstage

Så er modeugen skudt i gang! (plus de heldige Dr. Hauschka-vindere)

Det kræver sine skønhedsprodukter at kaste sig direkte ud i en modeuge efter en lang og dejlig sommerferie. Men jeg startede dagen med et besøg fra 9-10 i studiet hos NOVA FM, hvor vi talte backstage, skønhedstips og modeuge. Om bunden af makeupartisternes kufferter, om kultprodukter og om de efterårsskønhedstrends, du bør skrive dig bag øret (jeg skal nok afsløre dem her på skønhedsbloggen også, det lover jeg). Derefter kastede jeg mig ud i diverse shows, lige fra Barbara I Gonginis åbningsshow på Rådhuset (jeg har kendt Barbara siden jeg engang for mange år siden var på Island til et kæmpestort modeshow, hvor Barbara deltog) til David Andersens show i Chr. IVs Bryghus, hvor Danmarks Radios Pigekor sang den smukkeste sang udenfor ved kanalen, inden man gik ind. Backstage-området var også udenfor i de smukke omgivelser og det gør immervæk arbejdsdagen lidt dejligere for alle. Indenfor var to af Bjørn Wiinblads dekorationsdamer i gang med at male det klassiske Wiinblad-mønster på en hvid David Andersen-kreation og lur mig, om Wiinblad ikke bliver det nye megamussel. Jeg har også nået at trække blandt de mange fine blomsterkommentarer i Dr. Hauschka-konkurrencen. De fem heldige vindere, hvis navne kom op af hatten blev: Maria, Astrid, Daiga, Marchen og Mette, der alle har fået direkte besked pr. mail. Rigtig god fornøjelse med produkterne.

Vinderne af Daisy Dream-parfumerne er også trukket – dem kan du finde på Instagram (@ilovebeautydk)

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar