I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Så er det nu og lige her, du kan vinde!

Værsgo’, så er jeg klar med den længe ventede konkurrence her på skønhedsbloggen – og i øvrigt tilbage fra ferie. Jeg havde ellers lige vænnet mig gevaldigt til sommerhuslivet, men mere om det lige om lidt. Først kan 5 heldige læsere få fingre i den oxygen-ansigtsmaske, som jeg har skrevet indlæg op og indlæg ned om her på bloggen, ikke mindst lige her, og oveni hatten kan endnu 5 heldige læsere vinde en Quick Bliss-ansigtsbehandling hos Sephora i København, baseret netop på oxygenmasken (er du modtager af mit gratis nyhedsbrev, så er der endnu 5 oxygenmasker at få fingre i her. Hvis ikke, så skynd dig at tilmelde dig i den lyserøde boks i skønhedsbloggens højre spalte). Alt, du skal gøre, for at deltage i konkurrencen, er at skrive i en kommentar her nedenfor, hvorfor netop du har brug for et skud oxygen (i lyserød, champagneboblende, velduftende form, vel at mærke). Det skal du gøre senest mandag den 6. august klokken 12, hvor vi finder de heldige vindere. Skriv skriv, jeg glæder mig til at læse det. 

Don’t miss out on this summer competition with no less than 10 Bliss Oxygen Triple Energizing Masks and 5 Quick Bliss Facials at Sephora Copenhagen to be won. All you have to do is to leave a comment below on why you would need a shot of oxygen (in a pink, champagne bobbling version, that is) for your skin, on August 6th the latest. 

Foto: Bliss

152 Kommentarer

 • Svar
  Anne
  30. juli 2012 kl. 11:50

  Jeg kom ikke ind på mit drømmestudie, så jeg kunne godt bruge noget, der kunne få smilet frem. Jeg ved ikke om den her maske kan, men det kunne være sjovt at prøve den.

 • Svar
  C
  30. juli 2012 kl. 12:00

  Jeg får i den grad brug for det efter modeugen:)

 • Svar
  Kirsten Nielsen
  30. juli 2012 kl. 12:09

  Triple Oxygen Instant energizing masken fra Bliss, lyder næsten for god til at være sand 🙂 Ville virkelig elske at prøve den. Håber meget jeg er en af de heldige vindere. Den kunne med stor sandsynlighed blive en af mine favoritter fremover. 🙂

  Tusind tak for alle dine gode råd Charlotte:-)

 • Svar
  Henriette
  30. juli 2012 kl. 12:16

  Som gravid i 4. måned, er der en masse forandringer i gang. Nogle bestemt mere ønskede end andre… Og jeg prøver at ruste mig til de andre, der er på vej. Så imens jeg venter på din nye bog, Charlotte, så kunne en ilt-maske være tiltrængt. Måske kan jeg endda genkende mig selv i spejlet igen.

 • Svar
  Stine grine
  30. juli 2012 kl. 12:16

  Jeg skal giftes d. 11. august og efter mange glas champagne lyder bliss som eneste rette kur!

 • Svar
  Anna Kamstrup
  30. juli 2012 kl. 12:25

  Efter at have hørt så meget om det, ville det da være fantastisk at få æren af en tur selv 🙂

 • Svar
  Anne-Marie Bruun
  30. juli 2012 kl. 12:37

  Uh! jeg skriver med det samme. Jeg vil sååååå gerne vinde en Bliss. Forandring vare hele livet og heldigvis for det. Men der er jo nogle små snedige forandringe i ansigtet, man godt ville være fri for. Men jeg er begyndt at sige, når jeg ser mig i spejlet: Det går da meget godt fru Bruun, men lidt Bliss ville være fantastisk at prøve.
  Og takt for alle de gode råd Charlotte 🙂 de virker.

 • Svar
  Nanna
  30. juli 2012 kl. 12:42

  Jeg har haft svært ved min hud de sidste par år, men her i sommers gik det helt galt – jeg kunne derfor rigtig godt tænke mig at prøve den, da jeg har læst godt om den og måske kunne det hjælpe på min dårlige hud, og måske det første spadestik til lidt mere selvtillid, hvis det hjælper 🙂

 • Svar
  Lise
  30. juli 2012 kl. 12:43

  Jeg har brug for en oxygenmaske, som belønning fordi jeg er gået på min egen lille bootcamp. Den går i al sin enkelhed ud på mere træning, sundere mad og en bedre livsstil. Til en bedre livsstil, så kunne jeg godt bruge en fantastisk (det siger du jo) ansigtsmaske som Bliss Oxygen masken 🙂

 • Svar
  Ida N
  30. juli 2012 kl. 12:55

  Jeg skal direkte fra 14 dages festival videre til et bryllup midt i august, og tror bedtemt masken ville gøre en forskel for hvor game jeg føler mig!!

 • Svar
  Camilla L
  30. juli 2012 kl. 12:59

  Efter en dejlig uge med solskin, kunne det være skønt med lidt til at opfriske min hud. Ville elske at blive den heldige vinder! 🙂
  Tak for alle de skønne konkurrancer og vidunderlige skønhedstips gennem tiden.
  Positive sommertanker fra Camilla. 🙂

 • Svar
  Bodil
  30. juli 2012 kl. 13:01

  Har været i sommerhus og har slappet for meget af fra de daglige rutiner, og læg dertil at jeg havde glemt de gode cremer og serummet derhjemme. Hertil kommer vind og vejr og fri fra makeup. Min hud trænger i den grad til et pift og et spark for at komme i form igen!

 • Svar
  Kristine Jensen
  30. juli 2012 kl. 13:14

  Måtte sande at jeg ikke kom ind på Jdm udd om må så fortsætte som spl(selvfølgelig også ok), men øv alligevel. Og så har jeg en lille datter på knap 1 1/2 år, som ikke lader så meget tid til tilbage til en selv, når først arbejdet er overstået, så synes jeg trænger til lidt luksus og selvforkælelse;-)

 • Svar
  Emma S.
  30. juli 2012 kl. 13:16

  Efter en lidt for god sommer og studentertiden er min hud blevet noget mere uren, end hvad den var før. Derfor tror jeg sådan en ansigtsmaske kunne gøre underværker! 🙂

 • Svar
  Jytte Sommer
  30. juli 2012 kl. 13:20

  Kunne være skønt at komme hjem efter en uge i telt, hvor der ikke er strøm eller rindende vand. Tænk så at kunne fortage sig noget så raffineret og civiliseret som at bade i oxygen

 • Svar
  Noah
  30. juli 2012 kl. 13:42

  Jeg synes da helt sikkert jeg skal vinde den fantastiske maske..for hvis jeg vinder, vil jeg poste billede med den på og bruge det som profilbillede på Facebook. Og når alle spørger hvad det er for noget lækkerhed, jeg har i ansigtet, vil jeg skrive: Bliss Oxygen mask og alle vil jo styrte ud og få fingrene i deres lækre sager. Og oven i det, synes jeg jo, at været er en kende tamt og der er ikke lige udsigter til at jeg skal en tur sydlands, så jeg trænger i den grad til et skyd oxygen <3

 • Svar
  Noah
  30. juli 2012 kl. 13:43

  *vejret

 • Svar
  Nanna
  30. juli 2012 kl. 13:44

  Fordi jeg flyttede hjemmefra lige før sommerferien har jeg slet ikke haft råd til at tage nogen steder hen i min ferie, har bare siddet og drømt mig væk til et fantastisk spa sted. Jeg kunne virkelig godt bruge noget selvforkælelse efter den her ærgelige ferie.

 • Svar
  Mette L. T.
  30. juli 2012 kl. 13:55

  Uh, jeg kunne godt bruge et oxygen-boost efter en sommer med rigtigt meget regn og derefter rigtigt meget sol – er sikker på at ilt lige er den helt rigtige ingrediens som afrunding af min sommercocktail :o)

  Krydser fingre – og takker i øvrigt for en god blog.

 • Svar
  Anna
  30. juli 2012 kl. 14:01

  Har ikke selv brug for den, men tror at min søster godt kunne bruge den. Hun kom hjem fra Barcelona svært forbrændt, så hendes hud kunne godt bruge en lille opkvikker^^

 • Svar
  Anja
  30. juli 2012 kl. 14:05

  Hej Charlotte, har arbejdet i beauty branchen i over 10 år i DK og synes altid jeg har haft fingeren på pulsen med alt det nye. Flyttede til Hong Kong for to år siden og er nu gået helt “bagud af dansen” hvad beauty tendenser angår. Her er der ikke megen service og inspiration at hente. GUDSKELOV modtager jeg dine inspirerende nyhedsmails og ved derfor hvilke nyheder der kommer og hvad der er værd at investere i. Har bla købt tre af dine Laura Mercier favoritter, og glæder mig allerede til at prøve mere derfra. Masken fra Bliss ville også blive varmt modtaget hos mig.

 • Svar
  Maria S
  30. juli 2012 kl. 14:24

  Den lyder mest af alt som en maske, der kan få smilet frem, så den vil jeg helt sikkert gerne prøve. Smil må være den ultimativt bedste skønhedskur 🙂

 • Svar
  Maj-Britt
  30. juli 2012 kl. 15:36

  Med alle de skønne sommerbabyer, der melder deres ankomst, og den gavmilde uddeling af O2 til de hårdtarbejdende fødende, kunne jordemoderen vist også snart ha brug for et O2-tilskud;-). Selvom et pift Jurlique Rosewater også gør sit mellem veerne….

 • Svar
  Pernille Larsen
  30. juli 2012 kl. 16:00

  Jeg fylder 18 lige om lidt (d. 4/8), så et par champagnebobler ville da bestemt ikke gøre dagen mindre festlig 😀

 • Svar
  Sofie
  30. juli 2012 kl. 16:02

  Efter en lang og udtørrende medicinsk kur mod mod akne kunne min nu rene – men også knastørre – hud godt bruge et skud ekstra energi så jeg rigtig kan nyde resultatet:) Tak for en fantastisk blog Charlotte!

 • Svar
  Zoë Escher
  30. juli 2012 kl. 16:16

  Hej Charlotte
  Jeg vil meget gerne vinde oxygen-ansigtsmaske.
  Jeg synes, at sommeren har været ret ustabil i år, så mit ansigt trænger til lidt forkælelse og kærlig pleje. Så den fremstår helt frisk, blød og sommerlig at kigge på.

  Mvh.
  Zoë

 • Svar
  Aase Oeverdick
  30. juli 2012 kl. 16:38

  Tænker da at min, halvgamle ansigtshud godt kunne bruge sådan en oxygen maske, det må da peppe den lidt op.

 • Svar
  Pernille
  30. juli 2012 kl. 16:43

  Har brug for at blive lidt forkælet og få lidt luxus.
  Med et meget hektisk arbejdsskema her over sommeren er det med den ekstra pleje nedprioriteret, så ville elske at få en behandling og afslapning.

  Lyder jo for godt til at gå glip af.

 • Svar
  Karin Sørensen
  30. juli 2012 kl. 17:17

  Har læst alle de gode indlæg og jeg kan se jeg ikke har nogen bedre grund end alle andre, jeg har bare aldrig vundet noget, og kunne så godt tænke mig at prøve det bare en gang i mit liv!
  Og så lige netop denne maske! Det ville være helt fantastisk 🙂

 • Svar
  Mette N.S.
  30. juli 2012 kl. 17:29

  Al min teenagehed gør det svært for mig at have med min hud at gøre. Derfor kunne jeg godt bruge en god ansigtsmaske 🙂

 • Svar
  Sidsel
  30. juli 2012 kl. 18:43

  Efter en god ferie i sommerhus trænger min hud til en gang oxygen og opkvikning. Og så har jeg hørt så meget godt om netop den maske. Så jeg vil gerne vinde.

 • Svar
  Kristiane
  30. juli 2012 kl. 21:18

  Kære Charlotte,

  Fordi jeg er skønhedsnørd og vil elske at afprøve Oxygen masken fra Bliss.

  Ps: …og fordi jeg har ventet i omegnen af et halvt år på din bog “Yummi Mummie”, og jeg er ikke mor eller på vej til for den sags skyld, men det er sagen underordnet, for jeg er sikker på der findes masser af brugbare tips til mig også.

  Tak for en skøn blog.

 • Svar
  Lise
  30. juli 2012 kl. 21:54

  Oh, jeg trænger til en lækker opstrammende oxygen maske, fordi jeg ikke har haft sommerferie endnu! Det ses helt tydeligt!
  God sommer 🙂

 • Svar
  Stine
  30. juli 2012 kl. 22:13

  Jeg har nu tabt mig knap 10 kg og har bla ikke spist en eneste is denne sommer 😉 Så det ville være skønt med lidt forkælelse!

 • Svar
  Marie Louise Mogensen
  30. juli 2012 kl. 22:15

  Jeg skal giftes med mit livs drømmemand og vil gerne se bedst muligt ud på den store dag 🙂

 • Svar
  Maja
  30. juli 2012 kl. 22:19

  Jeg kunne bare godt tænke mig og vinde…

  ;0)

 • Svar
  Louise O
  30. juli 2012 kl. 22:20

  Efter at have passet hysterisk godt på min hud i solen gennem de sidste mange år, fik jeg virkelig lavet en afbrænder, den første sommerdag i år. Av av av!
  Meget tåbeligt, men måske hjælper masken…

 • Svar
  Ditte
  30. juli 2012 kl. 22:21

  Jeg får de bedste ideer sent om aftenen og om natten, og så må jeg stå op og udføre mine ideer, som også er en spirende drøm.
  Til gengæld står jeg op tidligt, som jeg plejer. Jeg er nemlig også mor.

  For lidt søvn sætter sine spor, men skal jeg give kald på det jeg vil?!!

  Haha, sikke en gang bs, men det er såmænd sandt nok, men lyder total kliche.

  God aften.

 • Svar
  julie
  30. juli 2012 kl. 22:23

  Efter eksamens helvede kunne en go maske forhåbentlig gøre underværker;) Kryds kryds

 • Svar
  Sofie Elisabeth
  30. juli 2012 kl. 22:25

  Hverdagen starter lige om lidt igen… Jeg kunne godt bruge en lille lækker forlængelse af ferie følelsen 🙂

 • Svar
  jasmine
  30. juli 2012 kl. 22:25

  Som den eneste af mine venner og famillie , har jeg ikke haft noget sommerferie ! Har arbejdet på fuld knald siden april ! Trænger til lidt ‘ me time’ med lidt beauty treatment 😀

 • Svar
  Marie HF
  30. juli 2012 kl. 22:26

  Jeg har en angstlidelse, og angst og bekymringer sætter også sine spor på huden i ansigtet! Min hud virker trist og mat og mangler glød, så jeg kunne virkelig godt bruge en pick me up til huden 🙂

 • Svar
  Rikke Moestrup
  30. juli 2012 kl. 22:27

  Jeg skal selvfølgelig vinde, da jeg på torsdag begynder 18 ugers kemobehandling mod brystkræft. Jeg er blevet opereret to gange henover sommeren, og kan nu se frem til en meget lang periode uden hår, kedelige negle, træthed osv. Så derfor skal der pyntes, passes og plejes, der hvor jeg kan pynte lidt….

 • Svar
  Karen
  30. juli 2012 kl. 22:31

  Åhhh lyder super lækkert! Hvem der bare var så heldig
  at vinder .. modeugen ss13 er lige om hjørnet.. Allerede Top stresset.
  Bliss vil helt sikkert rede min hud og pleje mit wellness-gen 🙂

 • Svar
  Mathilde
  30. juli 2012 kl. 22:31

  Grundet travlhed på mit arbejde har jeg ikke kunnet holde sommerferie! Ikke engang tidligt fri i sidste uge, hvor de eneste sommerdage kunne findes! Jeg trænger i den grad til lidt forkælelse, hvis jeg da bare kan finde en fridag til at gøre det!
  Hilsen M

 • Svar
  H
  30. juli 2012 kl. 22:31

  Åh, jeg vil gerne vinde den…fordi jeg i en alder af 40 år (endelig) er blevet totalt teenage-forelsket i den skønneste mand…hvor søvnmangel var et no issue i de yngre år, skal der liiiige det mere til at få huden til at stråle nu og dermed matche den lykkefølelse, der bobler inden i mig! Tak for fantastisk blog i øvrigt!

 • Svar
  inga sejane hansen
  30. juli 2012 kl. 22:44

  Det vil kunne åbne mine øjne for at jeg ikke kun er mor men også en kvinde…Og fordi jeg har altid drømt om at gøre noget lækker for mig selv med har aldrig turde….:-)

 • Svar
  Susanne Brandt
  30. juli 2012 kl. 22:44

  Min søde kæreste måtte tage på vores planlagte dykkerferie helt alene, da jeg blev nødt til at aflyse i sidste øjeblik pga arbejde. Alt det oxygen som jeg ikke fik suget i mig under vandet vil jeg nu drømme om at kunne duppe i ansigtet istedetfor. Efter en sommer udelukkende med arbejde trænger jeg nemlig til et mirakel for at komme til at se frisk ud igen…

 • Svar
  Sofie
  30. juli 2012 kl. 22:44

  Uh, kunne være super spændende maske at prøve! Lyder dejlig, lige noget der muligvis kunne hjælpe humøret opad igen nu solen forsvinder igen 🙂

 • Svar
  Ditte
  30. juli 2012 kl. 22:51

  Min sommer har været rigtig lækker, men også budt på festival, usund mad og masser af kager og is. Det har tæret på min hud, og den er ikke nær så flot, som den var for et par måneder siden. Derfor kunne det være skønt at vinde en oxygenmaske, som kan opfriske min hud og måske gøre den lige så fin, som den var før 🙂

 • Svar
  Laura
  30. juli 2012 kl. 23:05

  åhh jeg føler mig noget ulden og landlig efter 14 dage i sommerhuset. Men for at beholde det afslappede smil, ville en maske være so sweet…

 • Svar
  marianne
  30. juli 2012 kl. 23:06

  Da jeg står for at snart skal opereres, og ved jeg i den forbindelse vil være meget svag bagefter, ville det være dejlig at kunne forkæle sig selv med en lækkert maske.
  Tak for super gode tips..

 • Svar
  Hanne Dunk
  30. juli 2012 kl. 23:13

  Som førtidspensionist efter trafikulykke, har jeg ikke råd til at købe dyre produkter.eller dyre skønhedsbehandlinger..
  Træner og holder mig på andre måder men kunne godt bruge lidt guf til mit ansigt.
  Det villle være skønt……

 • Svar
  Louise
  30. juli 2012 kl. 23:14

  Jeg døjer med en uren hud, og vil derfor sindssygt gerne vinde denne oxygenmaske, hvis den gør underværker på netop dette. Så derfor håber jeg, at en af disse vidunderlige oxygenmasker bliver min 🙂

 • Svar
  Lone Lyngkilde
  30. juli 2012 kl. 23:28

  Jeg var til Madonna i London. Hvis det er det det skal til for at se sådan ud når man er over 50, er man da selvskrevet til at prøve. Krydser fingre for at jeg vinder 🙂

 • Svar
  Mette
  30. juli 2012 kl. 23:35

  Jeg ønsker inderligt at blive den heldige indehaver af masken, som næsten lyder for god til at være sand! Jeg har døjet med uren hud både i ansigt og på krop siden jeg var 13 og jeg er 24 nu. Lægerne har stort set opgivet mig efter at havet udsat min krop for adskillige piller og flere kure med stærk A vitamin som virkelig tærer på leveren og udtørre huden og kroppen som bare pokker! Jeg må måske bare indse, at jeg ikke kan få en flot og fejlfri hud, men jeg nægter at give op, og kunne derfor rigtig godt unde min hud at prøve en iltmaske så den kan blive forkælet lidt efter alle lægernes skrappe medicin.
  Hvis jeg ikke vinder, så tak for det gode råd alligevel, jeg MÅ simpelthen spare op, for den lyder da bare fantastisk!

 • Svar
  Malene Nordal
  30. juli 2012 kl. 23:44

  Denne maske lyder som noget der bare må prøves. Jeg håber selvfølgelig at jeg er en af de heldige der får muligheden. Det vil gøre så meget lykke at prøve den form for luksus. Men når det er sagt, så vil jeg sige at det er en fantastisk side du har. Der er altid masser af gode råd at hente og man er altid opdateret med de nyeste trends indenfor skønheds verdenen.

 • Svar
  helle
  30. juli 2012 kl. 23:45

  Runder snart et skarbt hjørne…..så må virkelig satse på denne maske…..til svunden tiders ansigtshud!!!

 • Svar
  Cindie
  30. juli 2012 kl. 23:49

  Lyder som en maske alle burde prøve, hvilket jeg vil give mig selv en chance for:)

 • Svar
  Marie Lassem
  30. juli 2012 kl. 23:50

  Jeg har lige besluttet, at det næste år skal være helt igennem fantastisk. Og et skud tiltrængt hud-ilt kunne passende være fanfaren, der sætter det igang. Måske jeg så kunne slå to grimme spyfluer med et smæk, og blive både det sidste års hudstræthed og de infame Mallorca-bumser kvit.

 • Svar
  Miriam
  30. juli 2012 kl. 23:54

  Uh, bare det bliver mig…. Jeg er mor til tvillinger på 3 (need I say more?), og det sidste jeg har gjort for mig selv, var en graviditetsmassage (?).

 • Svar
  Malene
  31. juli 2012 kl. 00:04

  Det lyder som ren forkælelse.. Har døjet med acne i en del år efterhånden. Drømmer om den dag jeg kan slippe for af med det.. Måske iltmasker kan hjælpe det på vej…

 • Svar
  Louise Brøgger
  31. juli 2012 kl. 00:18

  Jeg er mor til 3 små under 4 år to af dem er tvillinger – min mand er pilot og væk 6 dage ad gangen hvor jeg er alene ! Jeg har måttet sige mit elskede job som stewardesse op efter vi fik børn !
  Ud over det lyder den behandling skøn og den er SÅ tiltrængt 🙂

 • Svar
  Betina Scheller
  31. juli 2012 kl. 00:19

  Når man er mor til 3, hvoraf der er et sæt tvillinger imellem, må man ty til alt den champagne man kan nå, og da det ikke er helt tip top, kombinationen børn og tømmermænd, må dette være kuren for mig

 • Svar
  Ingelise Darlov
  31. juli 2012 kl. 00:35

  Fylder snart 62 år og NU vil jeg altså gerne have en pænere hud end den, jeg har haft hidtil. Har lige prøvet 3 behandlinger med diamantslibning, (kr. 1.500,-) som dog ikke hjalp synderligt. Dette kunne være det næste step, som måske kunne hjælpe til en lækker ferskenhud, som jeg har drømt om hele livet.
  🙂

 • Svar
  Birgithe
  31. juli 2012 kl. 00:58

  Hej Charlotte,
  Det lyder jo helt fantastisk at kunne få lov at prøve noget godt for huden. Jeg er gift med den dejligste mand, jeg går på drømmestudiet og jeg er ikke gravid, da det ikke lige stod i mine kort. Men som 44 årig på vej mod overgangsalder med et utal af hedeturer og et studie der kræver sin kvinde, ja så ville det da være super lækkert, hvis det blev mig der blev den heldige 😉
  Kh.
  Birgithe
  P.s.
  Tak for alle de gode og ikke mindst gratis råd som tjekker ind i mailboxen 🙂

 • Svar
  Hanne
  31. juli 2012 kl. 02:48

  Da jeg, desværre alt alt for tidligt, er gået på førtidspension er jeg nødt til at vende hver eneste krone og gå på kompromis med mine skønhedsprodukter 🙁 og jeg ved på forhånd at jeg ikke vil kunne få råd til den meget berømte maske. Så jeg krydser alt hvad jeg har og håber jeg vinder 🙂

 • Svar
  Gülden Yorulmaz
  31. juli 2012 kl. 06:59

  Håber at jeg er en af de heldige ……

 • Svar
  Renate Keiding Lindholm
  31. juli 2012 kl. 07:01

  Jeg vil forære min mor denne dejlige gave, hvis jeg er heldig at vinde.
  Hun er i gang med kemokur for 3. gang på 10 år. Blev skilt fra min far efter 46 års ægteskab for 1 år siden. Hun har aldrig brugt penge på sig selv, men brugt dem på os. Det synes jeg, at hun i den grad fortjener.

 • Svar
  Anna
  31. juli 2012 kl. 07:38

  bor til 2 små børn og har en mand der er 7 år yngre..syntes bare jeg fortjener det efter 7 operationer og 2 kejsersnit..og slidgigt/lavt stofskife og dårlig ryg. Stadig…arbejder fuldtid og er på konstant og bruger en del tid på min hud. I’m worth it!

  luv
  Anna

 • Svar
  Anne H
  31. juli 2012 kl. 07:48

  Jeg er begyndt at få sådan lidt pergament agtig hud på kinderne ….hjæææælp!

 • Svar
  Anette W
  31. juli 2012 kl. 08:20

  Hvem vil ikke gerne have en hudforyngende lyserød, boblende oxygen- behandling. Det vil jeg!!! Min hud trænger virkelig til en opkvikker, så hvis den blev boblet lyserød villee det gøre en kæmpe forandring

 • Svar
  Kirsten marcussen
  31. juli 2012 kl. 08:26

  Den her sommer, blir’ man lidt grå af og mundvigene hænger faretruende. Det er ligefør jeg ligner Lars Lilholt, uhhhhhhh
  Champagne der blir’ til flødeskum er til gengæld uhmmmmm

 • Svar
  lise hellgren
  31. juli 2012 kl. 09:01

  Hej Charlotte.
  Mon sådan en dejlig maske kan vække min 66 år gamle hud til live….det ville være skønt.
  sommerhilsner Lise

 • Svar
  Rikke Bak
  31. juli 2012 kl. 09:06

  Jeg skal giftes i september og så der det jo meget vigtigt at man ser så godt ud som overhovedet muligt. Har før haf problemer med huden, men har heldigvis fået det under kontrol, men det betyder også at hudpleje er virkelig vigtigt. derfor synes jeg at sådan en oxygen behandling passer perfekt til mig 🙂

 • Svar
  Annika H
  31. juli 2012 kl. 09:15

  Hej! Tak for en super blog du har 🙂 har haft kig på oxygen behandlingen ligesiden at Madonna begyndte på det, for hun har jo den smukkeste hud.. Jeg havde pæn hud engang, men i det sidste halve år er den desværre blevet ujævn og slår ud stortset hver dag .. Derfor ville det være dejligt at se om der her kunne hjælpe, og bare så lækkert unanset hvad .. 🙂
  Mvh, Annika

 • Svar
  F. Madsen
  31. juli 2012 kl. 09:21

  Jeg skal starte nyt job og så er det rart at vise sig fra sin bedste side.

 • Svar
  Metteline
  31. juli 2012 kl. 09:26

  Årh, jeg vil elske at få fingrene i denne champagneboblende ansigtsbehandlende maske. Har læst så meget om den, men kommer ikke lige forbi Sephora (hverken i Kbh eller NY, for den sags skyld) foreløbig, desværre. Mine hud har brug for en opkvikker og min hage kunne (desværre) godt have brug for maskens udrensende egenskaber. – Hvorfor er det, man stadig skal lide af pletvis uren hud, når det er 15 år siden, man var teenager?

 • Svar
  Lena
  31. juli 2012 kl. 09:31

  Jeg ville elske at vinde og tror bestemt at mit ansigt, der ofte svier og strammer, ville sætte stor pris på det.

 • Svar
  Lise Palm
  31. juli 2012 kl. 09:37

  Med alle de gode kommentarer, er det nok utænkeligt at jeg er en af de heldige, men hvor ville det være skønt,selv om jeg er 66 er jeg stadig meget interesseret i at se godt ud, det tror jeg,denne præmie kan hjælpe med.

 • Svar
  Elena
  31. juli 2012 kl. 09:50

  Jeg har prøvet den maske før og synes, at den er fantastisk. Jeg vil gerne vinde den fordi enhver kvinde vil være interesseret at se godt ud uanset alder.

 • Svar
  Sara
  31. juli 2012 kl. 09:50

  Jeg har døjet med rigtig dum akne-hud så længe jeg kan huske. den er i bedring nu, men mangler stadig lidt før den er flot og strålende. Kan være dette kan give et skub i den rigtige retning 🙂

 • Svar
  Maria W
  31. juli 2012 kl. 09:57

  Jeg er lige kommet hjem fra 9 dages spejdertur. Og efter alt for få brusebade, alt for lange vandreture og alt, alt for store mængder slik og chips har huden det ikke så godt. Så jeg kunne godt bruge lidt forkælelse. Især fordi jeg skal starte på gymnasiet den 15. 🙂

 • Svar
  Lone
  31. juli 2012 kl. 10:01

  Jeg trænger virkelig til en god oplevelse efter længere tids sygemelding og nu afslag på optagelse på drømmestudiet. jeg har fået en del bekymringsrynker de sidste på år så denne maske vil gøre underværker

 • Svar
  Luise
  31. juli 2012 kl. 10:37

  Jeg vil gerne give det til min søster som lige har haft fødselsdag og som virkelig godt kunne bruge noget forkælelse. Jeg beundrer virkelig hvordan hun altid kan være så lækker på budget samt at hun er kompromiløs mht. økologi på trods af en meget stram økonomi.

 • Svar
  Henriette
  31. juli 2012 kl. 10:39

  3 ugers ferie har man haft i kolde våde Danmark. Man kunne godt bruge en lækker maske 😀

 • Svar
  Lisbeth
  31. juli 2012 kl. 10:44

  Det lyder vel nok dejligt. Efter en hård sommer med oprydning, maling af stuer, flytning af to store drenge mv. – trænger jeg til et energiboost og lidt forkælelse. Jeg ville blive meget glad for at vinde.

 • Svar
  Lis Rosendal Kragh
  31. juli 2012 kl. 11:22

  Jeg ville elske at blive den heldige vinder! 🙂
  Tak for alle de skønne konkurrancer og vidunderlige skønhedstips.
  Solskins hilsner
  Lis Kragh

 • Svar
  Lone Andersen
  31. juli 2012 kl. 11:34

  Jeg er stor-vild med alt luksus til huden, og mener derfor osse at dette må være et “musthave” til mig..
  skøn blog…den her!!!

 • Svar
  Malene Kristensen
  31. juli 2012 kl. 11:37

  Jeg har lige siddet alene på arbejde i 14 dage mens hele resten af firmaet holdt sommerferie. I løbet af de 14 dage fik jeg en grum omgang sommerforkølelse, så er helt rød om næsen af at pudse næse, så nu trænger jeg i den grad til en omgang selvforkælelse. Og hvad kunne være bedre en et ekstra skud oxygen, som kan få mig til at se frisk og frejdig ud på trods af nul ferie og forkølelse 🙂

 • Svar
  Louise Kristensen
  31. juli 2012 kl. 11:46

  Sikken et år! 2011-12 har nok været det mest uhyggelige i mit liv. Min mor fik konstateret kræft og døde, efter op-og nedture med kemo efter at have kæmpet i 12 måneder. I juli sidste år var jeg indlagt en måned på Bispebjerg med svær depression. Siden er jeg flyttet hjem til min far i Nordjylland efter mange år i København for at være der for ham. Jeg kunne godt bruge en mundfuld luft, min hud ligeså, og gerne i lyserød boblende form. Og for at denne triste historie ikke skal stå alene, vil jeg da lige sige, at jeg vil anbefale alle at gå en tur i naturen og nyde dens skønhed i denne vidunderlige sommertid, uanset vejretse på skyerne og nyde regndråberne mod sin hud. Det bliver man også smuk af… Kys fra Louise i Nordjylland 🙂

 • Svar
  Fia
  31. juli 2012 kl. 11:59

  Lyserødt og boblende lyder simpelthen så festligt! Jeg skal til bryllupper hver weekend i august og ved godt at brudene skal over-shine alle gæsterne. Men det kunne være herligt med lidt pænere hud til alle de fester. Jeg havde håbet at slippe for akne som snart 30-årig, men ak:) Mon ikke lyserødt boblende vidunder vil gøre nogle fantastiske fester endnu bedre?…

 • Svar
  Sanna
  31. juli 2012 kl. 12:21

  Det lille iltvidunder må meget gerne forskønne mig!

 • Svar
  Dina
  31. juli 2012 kl. 12:29

  Jeg trænger til forkælelse efter en regnfuld sommerferie! Og nu hvor arbejdet kalder og børnene er taget m deres far på ferie

 • Svar
  Lisbeth Mortensen
  31. juli 2012 kl. 12:33

  Det ville være så godt for min hud den trænger virkelig til et forkælende omgang.

 • Svar
  eva
  31. juli 2012 kl. 14:08

  Min hus trænger til luft, og mit sind til forandring, en oxygenmaske vil gøre underværker i jobjagten og mit nye liv som kandidat:-)

 • Svar
  Malou Overbeck
  31. juli 2012 kl. 15:27

  Malou siger:

  Gid jeg vinder denne dejlige gave som sikkert vil gøre underværker til min tørre sarte hud

 • Svar
  vivian
  31. juli 2012 kl. 16:15

  Først lige tusinde tak for en rigtig skøn blog ^^ Puha, har ingen ferie haft denne sommer, da jeg læser til reeksamen (og efterfølgende skal skrive bachelor) og har været igennem læge, psykolog og nedtur pga. eksamensangst. Jeg har dog rejst mig og kan se min fremtid lysne, så jeg har ikke tænkt mig at bruge masken alene, skulle jeg være så heldig at vinde. Min mor, som ellers altid er aktiv og er den person der har lært mig alt om at dyrke motion, sundhed og at passe på min hud (og gerne miljøet på samme tid), er kommet til skade med ryggen og går sygemeldt. Meldingerne er, at hun nok aldig bliver som før og ikke kan holde til sit arbejde på skibet længere. Derfor har jeg besluttet, at skulle jeg være så heldig og vinde, så vil jeg invitere min mor på en rigtig tøseaften, med god mad, en sød film og selvfølgelig lyserød boblende oxygenmaske. Det kunne virkelig være lækkert. smiler.

 • Svar
  Sabine
  31. juli 2012 kl. 16:28

  Jeg er studerende og ser derfor frem til et nyt semester med stressende studier, stramt budget og læsning til timerne bliver små. Derfor ville det være skønt med en lille smule forkælelse til at minde mig om at der faktisk er andet i livet end studier og lækre ting jeg ikke har råd til! 🙂

 • Svar
  Victoria
  31. juli 2012 kl. 16:41

  Tak for en skøn blog.

  Jeg ville elske denne maske. For det første lider jeg meget slemt af soleksem, så ikke meget jeg kan være ude i den uden faktor 30+. Derfor ved jeg at denne maske vil fremkalde smil og ro for såvel ansigt som sjæl :)for det andet er jeg studerende og ville aldrig finde pengene til denne skønne luksus. (når jeg får det, skal den have hele armen) haha

  Jeg krydser alt hvad krydses kan.

 • Svar
  Anne
  31. juli 2012 kl. 17:12

  Vender i næste uge tilbage til arbejde efter barsel. Alt energigivende er højst ønsket. Ilt lyder energigivende 🙂

 • Svar
  Heidi
  31. juli 2012 kl. 18:13

  Just because i’m worth it 😀

 • Svar
  Stine
  31. juli 2012 kl. 19:09

  Hvorfor skal jeg vinde konkurrencen?
  Det skal jeg fordi jeg i snart 1 1/2 år har koncentreret mig om min lille søn August og alt mit overskud er gået til ham. Før i tiden havde jeg tid og rådighed til at forkæle mig sig lidt engang imellem, men nu er jeg ligesom ikke rigtig prioriteret mere. Jeg er god til at please alle andre før mig selv. Jeg prøver at blive bedre til, at huske mig selv, men det sker ikke fra den ene dag til den anden.
  Så jeg ville elske sådan en skønhedsbehandling med oxygen, det ville være den rene luksus. Og jeg ville være så taknemmelig.
  Desuden har jeg aldrig prøvet at få en ansigtsbehandling, så det ville være enormt spændende at prøve.
  Jeg håber, jeg er med i dine overvejelser!:)
  Tak for en dejlig blog! Virkelig.

 • Svar
  Helle
  31. juli 2012 kl. 20:57

  Jeg har ikke holdt sommer ferie, og lige om hjørnet venter deadlines på stripe, og har først ferie i oktober, så min tørre, blege hud kunne god bruge en lille opfriskning i form af noget ilt.

 • Svar
  sanne
  31. juli 2012 kl. 22:24

  Efter en måned i Spanien trænger min hud da til lidt af et boost….forstår ikke hvad folk finder flatterende med den solbrune hud…..man ser faktisk ældre ud…og det selvom jeg brugte faktor 50 og stort set kun var i solen et par timer om dagen….såååååå krydser fingre for at være blandt de udtrukne….

 • Svar
  Catrine
  1. august 2012 kl. 08:18

  Mor til 3, fuldtidsjob, 40+, træt træt
  – need I say more?

 • Svar
  signe
  1. august 2012 kl. 08:48

  Jeg trænger til at blive forkælet..!!

 • Svar
  Winnie
  1. august 2012 kl. 09:08

  Lige kommet hjem efter en nattevagt – så et boost af denne art vil være velkomme siger min krop!

 • Svar
  Christine B
  1. august 2012 kl. 09:49

  Jeg har brug for masken/behandlingerne, da jeg har tabt 12 kg og har fået nogle dybe furer. Ja, jeg er rask nu.

 • Svar
  Stine
  1. august 2012 kl. 14:15

  Jeg har brug for behandlingen fordi jeg for en uge siden blev droppet af min kæreste efter halvandet år. Min hud er nu trist og kedelig, fordi mit indre selvfølgelig afspejler sig i det ydre.
  Jeg kunne godt bruge noget selvforkælelse :/

 • Svar
  Katrine
  1. august 2012 kl. 15:08

  Jeg fik et fint brev den 30/7 om at jeg er blevet optaget på CBS, og skal fra 1. september starte på uddannelse. Det er jo dejligt. Dog kommer de næste tre år til at betyde hårdt arbejde og begrænsede ressourcer til skønhedspleje ( Jeg er nemlig også lige flyttet hjemmefra ) Så der er brug for et lille boost med oxygen.

 • Svar
  Kathrine C
  1. august 2012 kl. 18:57

  Jeg skriver speciale og er derfor lænket foran computeren. Hver morgen er det et hurtigt bad og så afsted – om aftenen er det sent hjem og direkte i seng. Allerhøjest får jeg redt hår. Min hud har så meget brug for lidt opmærksomhed og kærlighed, gerne i form af lyserøde bobler 🙂
  Jeg krydser fingre 🙂

 • Svar
  Julia
  2. august 2012 kl. 00:24

  Hej Charlotte.
  Jeg har i den grad brug for et skud Oxygen !

  Jeg læser til sygeplejerske, og er færdig til januar. Jeg har her i ‘sommerferien’ fået job på en børneafdeling, hvor jeg har vagter næsten hver dag i hele juli og august og ofte har jeg flere nattevagter i træk. Jeg har derfor ikke nogen ferie i år, og næsten ingen fridage, og dermed ikke tid til at forkæle mig selv med lange bade, hårkur og ansigtsmasker.
  En Quick bliss ansigts-behandling er noget jeg både har tid til og virkelig trænger til !! 🙂

  Hilsen Julia

 • Svar
  Ulla
  2. august 2012 kl. 16:15

  Hej

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve denne oxygen maske.
  Er lige kommet hjem fra ferie og min hud kunne godt bruge et skud
  Fugt efter at have fået en masse sol.

  Hilsen ulla

 • Svar
  Emma Nyboe
  2. august 2012 kl. 22:44

  Jeg kunne godt bruge et skud oxygen fra Bliss, lige her før gymnasie-start, så min hud lige kan blive lidt lækrere!

 • Svar
  Natalie
  3. august 2012 kl. 09:21

  Jeg skal snart starte på universitet og vil meget gerne se så frisk og skøn ud som muligt, når jeg skal ud og møde en masse nye mennesker.

 • Svar
  Gitte Frigaard
  3. august 2012 kl. 10:13

  Vel ankommet hjem fra ferie i Kroatien, som på alle måder var en fornøjelse. Så smutter katten afsted og har ikke været set siden søndag :O( Min lillesøster skriver at jeg har fået en fartbøde i deres bil (1500 kroner) og arbejdet kalder lige om lidt. Jeg trænger i den grad til POSITIVT nyt…

 • Svar
  Vibeke Lentz
  3. august 2012 kl. 10:43

  Det lyder lækkert, den vil jeg gerne prøve:)

 • Svar
  Mette
  3. august 2012 kl. 10:59

  Med alle de skønne kvinder der ville være lykkelige for af vinde har jeg lyst til at spørge hvordan vi får fat i nogle flere – en event med disse lækre behandlinger til særpris med enorm grupperabat?? 🙂
  Stakkels dig, Charlotte, der bliver hårdt at udvælge så du får da lige en til:
  Efter fires års ‘kamp’ med enlig graviditet, dejlig, men hård unge, studier, arbejde bragede jeg ned med stress i foråret. Så syg troede jeg ikke man kunne blive af ‘så lidt’. Prøvede at leve mit liv lidt også og er lige i den uge hvor jeg synes det hele brager; jeg står med to fantastiske mænd der elsker mig..de er bare ikke så vilde med hinanden..selvsagt;) .. min hud ligner mit indre gennem fire år i kaos og jeg kan mærke hvor meget det gør ved selvtilliden, men jeg vil så gerne se frisk ud når jeg skal starte på mit drømmestudie om en måned! Det er mit, for mig, en drøm og nøglen til det liv jeg ønsker mig med min datter. Min lille luksus til mig selv er at læse bl.a din blog og matche mit budgettøj så jeg kan lige den businesswoman jeg helst skal igen om kort til, så den behandling ville rense både ydre og indre:)

 • Svar
  Caroline
  3. august 2012 kl. 12:55

  Jeg er mor til 2 dejlige drenge på 3 år og 1/2 år, i næste uge er mind dejlige mand på skanderborgfestival med vennerne og jen under ham virkelig de dage hvor han kan slå sig løs med drengene, men pyha jeg er allerede liiiidt træt ved tanken om 4 dage alene med ungerne. Så jeg ville elske lidt forkælelse til mig selv efter en weekend hvor jeg er PÅ 24/7…

 • Svar
  sidsel
  3. august 2012 kl. 13:30

  Jeg ved ikke om jeg er den der fortjener mest at vinde, men min hud ville i hvert fald elske at faa lov til at proeve denne maske, den lyder jo fantastisk. Jeg har (trods mine 30 aar) en periode hvor min hud er meget problematisk og opfoerer sig rigtig dumt, og maaske er det fordi den skriger paa Bliss-forkaelelse?

 • Svar
  Jess
  3. august 2012 kl. 15:40

  Jeg ved ikke, om jeg fortjener at vinde mest – når jeg læser de andres kommentarer er der virkelig mange med gode grunde. Men min grund er så simpel som: at det kunne være dejligt at kunne forkæle min hud :o)

 • Svar
  Frederikke
  3. august 2012 kl. 17:11

  Bless Bliss – og lykkens gudinde. Jeg trænger til lidt forfriskende pleje, lidt champagnesus og lidt fornyet vitalitet til facaden, lidt fryd til sjælen – og lidt held i sprøjten til at vinde et let kys af det hele. 🙂

 • Svar
  Zenia N.
  3. august 2012 kl. 22:19

  Jamen altså, jeg synes jeg trænger gevaldigt til sådan et dejligt boost, efter jeg blev fyret fra mit job i en sparerunde, og skal huske på at det er nye muligheder der åbnes døre til. Men sådan en opfrisker inden jobsamtale, så må jeg da være endnu bedre på vej. 🙂

 • Svar
  Stine
  3. august 2012 kl. 23:27

  Jeg har brugt hele sommeren, og de sidste mange måneder for den sags skyld, på at knokle med mit speciale. Alle de timer foran computeren og den til tider lidt regelmæssige kost har gjort min hud trist og kedelig. At den så oven i købet er stresset og træls i forvejen hjælper slet ikke på sagen. Tørhed, store porrer og urenheder (you name it!) gør, at jeg igennem længere tid har været rigtig ked af min hud. Så lidt forkælelse ville slet ikke være så ringe 😉

 • Svar
  Camilla Kruse
  4. august 2012 kl. 03:10

  Sikke en fantastisk konkurrence. Jeg har virkelig brug for en oxygen behandling, fordi jeg tidligere har lidt af uren hud, men langt om længe med kostomlængning mv. har fået en forholdsvis pæn hud, men som SU modtager, har jeg ikke råd til det som er bedst for min hud. Hele sommeren er gået med arbejde, feriebørn, mv. hvorfor min huds velbefindende virkelig er kørt helt i bund. Og så ville det jo være dejligt, at få en hud som igen stråler, som den 24årige glade pige jeg jo er!

 • Svar
  Janni D. N.
  4. august 2012 kl. 03:32

  Med en hverdag som selvstændig dagplejer til 5 børn, udsætter jeg min hud for lidt af hvert. Vi er ude i alt slags vejr og vind, solskin og frost, og det sætter sine tydelige spor på min hud. Jeg prioriterer altid børnene før mig selv, og huske derfor ikke altid selv solcremen. Men hvis oxygen-ansigtsmasken er bare halvt så god som du beskriver, så ville jeg være lykkelig hvis jeg vandt <3

 • Svar
  pernille andersen
  4. august 2012 kl. 09:45

  Jeg ønkser at vinde, fordi jeg efter et hårdt forår med masser af arbejde og en skøn sommer med ungerne og manden i Østen, trænger til også at forkæle min hud….

  Tak for en skøn og inspirerende blog, -og jeg elsker din popupshop hos Youheshe, -også en kæmpe tak for alle de skønne ting du tager hjem der!!

  / pernille

 • Svar
  Mie skriver
  5. august 2012 kl. 11:12

  Lækker konkurrence!
  Kunne godt bruge lidt forkælelse efter ferie i Tyrkiet, hvor solen har udtørret min hud… Gad virkelig godt prøve den her maske! Håber jeg vinder!:)

 • Svar
  Lone B
  5. august 2012 kl. 15:12

  Min hverdag står pt. i kolikbarn, gylp, bleskiftning og absolut ingen søvn.
  Trænger virkelig til lige at blive frisket lidt op. Så ja tak, jeg vil gerne vinde.

 • Svar
  Dorthe Vedel
  5. august 2012 kl. 21:06

  Oxygen i lyserød, champagneboblende, velduftende form – det kan enhver kvinde drømme om. En halv time med ro, fred og fordybelse i skønhed kan lave enhver mandag om til weekend. Lyder som en drøm….

 • Svar
  Helena T
  5. august 2012 kl. 21:40

  Jeg arbejder i en skøn lampeforretning, eneste minus er dog temperaturen. Hundreredevis af lamper og solskin underfor resulterer snildt i 35 graders varme = olieret hud. Ja, mit ansigt kunne i hvert fald godt bruge lidt oxygen.

 • Svar
  Så er det ved at være sidste chance … « I Love Beauty – Charlotte Torpegaard – Blog
  5. august 2012 kl. 21:55

  […] til et skud oxygen, og hvis du gør det samme, i kommentarerne under indlægget lige her, så kan du nå at være med i opløbet. Sidste chance er mandag klokken 12. […]

 • Svar
  Naja Marie Steenholt
  5. august 2012 kl. 22:00

  Det ville være helt fantastisk at få lov at prøve denne maske. Har hørt og fået anbefalet den inden den kom det Danmark.. Men som enlig mor på Su er pengene lidt små,så kunne da være skønt at få muligheden for at vinde den her.. God sommer 🙂

 • Svar
  Karin Pihl Rasmussen
  5. august 2012 kl. 22:22

  Jeg er 48 år ung:-) og min hud befinder sig i en overgangsfase. derfor ville det være ret fantastisk hvis jeg vandt 🙂

 • Svar
  gitte zakariasen
  6. august 2012 kl. 01:01

  Jeg vil også have lækker hud..Er det grund nok? 😀
  Ellers kan jeg da sagtens skrive en novelle om, hvor hårdt prøvet ansigtshud og krop, i det hele taget er, som alenemor ect, lol, men vil skåne jer.Jeg vil bare gerne se frisk og lækker ud, indimellem 🙂

 • Svar
  Birgitte Stentoft
  6. august 2012 kl. 08:59

  Efter 3 skønne uger i sommerhus i Danmark med mand og børn og masser af dejlig selskab med vennerne – så har Bailey’en sat sit massive indtog på sidebenene. Trænger til en gevaldig opstrammer…og det ville være SKØNT at starte med BLISS masken.

 • Svar
  Henrik skov
  6. august 2012 kl. 09:38

  Mænd har også nogle gange brug for en lyserød champagneboblende oxygenmaske fra Bliss. Så derfor syntes jeg at jeg skal vinde 🙂

 • Svar
  Charlotte
  6. august 2012 kl. 10:00

  Selvom jeg under sydens sol og varme har passet og beskyttet min hud, trænger den alligevel til et skud vitaminer, hvilket jeg slet ikke er i tvivl om at den vil få med oxygenmasken fra Bliss – jeg har desværre aldrig prøvet den, men har læst om den et par gange bla via dig, og kunne virkelig godt tænke mig at prøve den 🙂 Held og lykke til alle os kvinder som deltager i denne super konkurrence 🙂

 • Svar
  Gitte Norlyk
  6. august 2012 kl. 10:01

  Håber på at blive ‘blissed’:-)

  Den er virkelig på ønskesedlen, men der er bare SÅ langt til København (og Sephora) lørdag formiddag fra midtjylland, så jeg krydser fingre for mit held her på din skønne blog, Charlotte!

 • Svar
  birgitte
  6. august 2012 kl. 10:12

  Hej Charlotte

  Din blog er fantastisk.

  Jeg skal til bryllup for første gang i 7 år! Jeg vil så gerne være pæn.

  Kærlig hilsen Birgitte

 • Svar
  Tine Drevsholt
  6. august 2012 kl. 10:16

  Åh.. Min hud kunne virkelig godt trænge til en ‘pick-me-up’ efter en meget travl og stressende sommer fyldt med arbejde – jeg skal jo gerne se frisk og fin ud, når jeg om en måned flytter til Amsterdam 🙂

  /Tine
  http://madmusikmode.blogspot.dk/

 • Svar
  Inge Højmark
  6. august 2012 kl. 10:22

  Okay…! Jeg har kun én ting at tilføje; Lad mig bare se om det virker…!? =0)

 • Svar
  Maria Jakobsen
  6. august 2012 kl. 10:50

  Jeg vil også elske at prøve den maske! Nu tror jeg snart, jeg har brugt alle undskyldninger, der omhandler at være på SU og ikke lige have det store budget, så jeg tror bare, at jeg vil krydse min fingre og håbe på, at lykken vil tilsmile mig med en lækker maske, så jeg kan få et lækkert smil til at tage med på ferie 😉 Tak for dejlige konkurrencer!

 • Svar
  Lone
  6. august 2012 kl. 11:11

  Det er lige på falderebet, men jeg kunne også virkelig godt tænke mig at se, hvordan oxygenmasken virker på min 56-årige hud.
  Måske er miraklernes tid endnu ikke forbi.

 • Svar
  Anja Sand Bjerre
  6. august 2012 kl. 11:33

  Åh jeg har SÅ meget brug for et skud oxygen – ferien er ovre og jeg er arbejdsløs – så nu er det tilbage til samme gamle gænge. Det kan godt være mere end svært at få råd til luksusting som BLISS når man er uden arbejde…

 • Svar
  Tina Findley
  6. august 2012 kl. 11:33

  Jeg synes det er et fantastisk tilbud at få… Efter langtids sygdom er jeg ved at komme tilbage til livet og vil elske at blive så forkælet. tror på jeg vinder denne konkurrence.
  Jeg ønsker mig og alle i andre.. held og lykke og fortsat god sommer.

  Tina Findley

 • Svar
  En anden mor
  6. august 2012 kl. 11:54

  Den vil jeg gerne prøve – trænger til boost efter fire ugers ferie med tvillinger på et år og den store på fire.

 • Svar
  Inge
  6. august 2012 kl. 15:12

  Jeg skal vinde denne konkurrence, da jeg ikke overlever uden oxygen… 😉

 • Svar
  Emma K.
  6. august 2012 kl. 20:03

  Starter på studie igen i den kommende uge, ville elske et lille boost til huden i den travle tid. + Jeg har fødselsdag imorgen! Ville være en SÅ dejlig fødselsdagsgave.

  Mvh. Emma

 • Svar
  Cille
  6. august 2012 kl. 20:49

  Jeg har været overvægtig hele mit liv og har endelig taget en beslutning som forhåbentlig vil ændre det – har nemlig lige brugt 27000 på et højskole ophold, som forhåbentlig vil ændre min livtstil, så det ville da være super rart med en lækker maske, når man nu skal knokle hver dag i 3 måneder!

  – Cille 18 år

 • Svar
  Pia
  6. august 2012 kl. 21:28

  Jeg er for nylg begyndt på mit nye liv som læge. Det er spændende, udfordrende, og givende.
  Fra at gå leve det frie studieliv er det en omvæltning at have så stort et ansvar!

Efterlad en kommentar