I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Søndagsro

Glem berømmelsen og Andy Warhols 15 minutes of fame. Nu handler det om ro og fred i sind og sjæl. Har du svært ved at finde den, kan jeg varmt anbefale nyeste album fra Quiet Please, der meget passende hedder 15 minutes of peace. Jacob Gurevitsch, som er en af bagmændene (og i øvrigt kan opleves live og i et lidt andet tempo med The Antonelli Orchestra hver fredag aften på TV2) sendte mig en demoversion af det beroligende album for flere måneder siden, og jeg er blevet afhængig. Ikke kun til afslapning, men også til at øge min koncentration, når jeg arbejder. I går modtog jeg så den rigtige version fra Jacob, og synes at en efterårssøndag var den perfekte anledning til at dele det med jer. Interesseret? Så læs mere her

Ingen Kommentarer

 • Svar
  Kasper
  3. oktober 2010 kl. 15:44

  Hej Charlotte, og hvornår kan vi andre så får lov at købe den?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  3. oktober 2010 kl. 16:25

  Hej Kasper,

  Det kan I lige nu og her: http://shop.quietplease.dk.

  Rigtig god søndag, Charlotte

Efterlad en kommentar