I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Roser og lavendel

Jeg fik for noget tid siden en mail fra Lykke, der fortalte, at hun havde fundet en creme, der fik hendes rosacea til at forsvinde helt. Rosacea er en hudsygdom, der rammer rigtig mange kvinder, og medvirker kraftig rødme og til tider svie og uren hud. Den kan forværres af ydre faktorer som vind og kulde, så jeg vil ile med Lykkes anbefaling af Weleda Vildrose Creme og tilføje en anden creme med gode resultater, nemlig Lavandal Skin Treatment Face Cream, der er skabt af den danske professor og dermatolog Gunhild Lange Skovgaard.

Serien blev skabt, da Gunhild Lange havde en rosacea-patient, der ikke responderede på gængs medicinsk behandling og fik et råd fra en sydfransk bonde om at prøve med lavendelolie. Den havde en helbredende virkning, og Lavandal, der netop er baseret på højkvalitets-lavendelolie, har siden været brugt af mange med rosacea.

Update: Vi har de bedste erfaringer med Vintner’s Daughter Serum og rosacea. Et hav af vores kunder har set store forbedringer i huden og mange oplever at de kan holde rosacea næsten i skak. Læs mere her<<

4 Kommentarer

 • Svar
  Bine
  16. januar 2010 kl. 17:45

  Jeg overvejer også at sende dig en mail med et lille skønhedsproblem, men hvad er din mail?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  17. januar 2010 kl. 19:08

  Kære Bine,

  Det er du velkommen til. Min mail står ude i højre side af skønhedsbloggen – hello@ilovebeauty.dk.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Lillibeth
  18. marts 2013 kl. 14:15

  Hej
  Tak for mail, om Lavandal men hvor kan jeg købe cremen, da jeg også lider af denne hudsygdom.
  mvh Lillibeth

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  18. marts 2013 kl. 17:48

  Hej Lillibeth,

  Tak for din kommentar. Du kan finde Lavandal på forskellige webshops, blandt andet her: http://shop.duft-natur.dk/lavandal-1097. Tidligere kunne det også fås hos Magasin, men jeg er lidt i tvivl, om det stadig er tilfældet.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...