I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

Psst … fik du ikke fingre i Eye Sculpting ILOVEBEAUTYboksen?

Der var rigtig mange, der gik forgæves, da jeg lancerede min seneste ILOVEBEAUTYboks Eye Sculpting, og jeg fik virkelig mange mails efterfølgende (den blev da også solgt på under en dag). Så jeg har skaffet et lille ekstraparti af den til jer, og jeg understreger lille, så vær hurtig på tasterne, hvis en af dem skal blive din. Der følger også den lille ekstragave med, men det kan du altsammen se, hvis du klikker dig ind lige her<< (og havde du ventet et indlæg om trends her, så kan jeg kun sige, at Eye Sculpting er skønhedsbranchens nye buzzord og dækker over en virkelig effektiv skønhedstrend til alle os, der gerne vil have en naturlig øjenåbner (og jeg kan afsløre, at den er fyldt med fabelagtige produkter – Urban Decay, Benefit, M2, Anastacia og ikke mindst de eminente øjenåbnende strips fra Magic Stripes) Farvel til tunge øjenlåg og goddag til strålende, åbne øjne.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar