I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Prøv at sige det højt og langsomt. Det virker!

”Jeg havde aldrig tænkt på mig selv som smuk, før jeg så Basic Instinct. Jeg var inviteret til en screening sammen med nogle veninder, og jeg kan huske, at jeg udbrød: Hold op, hvor har de fået mig til at se smuk ud. Det var her, det gik op for mig, at skønhed er et tilvalg. Jeg var smuk, fordi de fik mig til at føle mig som sådan,” afslørede Sharon Stone for mig i Berlin for nylig. Hun er tidligere ansigt for Dior, selv om hun efter eget udsagn aldrig har været særlig god til at huske at bruge cremer. Til gengæld glemmer hun aldrig sine faste ansigtsgrimasser, som hun har lært at lave for at holde huden spændstig: AEIOU (prøv selv at sige det langsomt højt, det er god ansigtsgymnastik). Sharon Stone plejer at lave grimasserne, når hun alligevel sidder og kæmper i romaskinen i hendes lokale fitnesscenter. “De må tro, at jeg er en freak, når jeg sidder dér,” grinede hun. I så fald en virkelig smuk freak, hvis du spørger mig.

 

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...