I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Problemer med at finde den rigtige foundation?

Så er du ikke den eneste! Det er i virkeligheden nok et af de spørgsmål, jeg får alleroftest her på skønhedsbloggen, og jeg lover, at jeg laver en guide i nær fremtid (der er i øvrigt en del guides på vej, så glæd dig!). Kan du ikke vente på det, så har jeg lokket Helle Thorup (det er som nævnt Helle, der har taget det fine kultmærke Laura Mercier hjem til Danmark, læs mere her, og Laura Mercier er berømt for sine foundations, primers og tonede dagcremer) til at hjælpe alle jer, der måtte have lyst til at gå ned forbi Helle Thorup-butikken i Gothersgade 43 i København med at finde lige præcis den foundation, der passer perfekt til jer. Der er også mulighed for at få en prøve med hjem, så I kan prøve den selv på egen hud. Det er blot at hilse fra mig. Jeg har også lokket Helle til at udlodde ikke mindre end 3 Laura Mercier-brudemakeupper (eller festmakeup, hvis du ikke lige står og skal giftes) til en værdi af 850 kr. pr. stk. Meget mere om det lige om lidt.

Foto: Backstage arkiv

5 Kommentarer

 • Svar
  Anne-Marie Bruun
  29. maj 2012 kl. 12:02

  Det er spændende. Jeg kan ikke finde en der er god for min ældre hud. Jeg komme altid til at ligne et tørt sminket lig og det er for tidligt:)

 • Svar
  coco
  29. maj 2012 kl. 18:07

  Kære Charlotte

  tak for en super cool blog:)

  kan det virkelig passe at huden optager ca 60 % af hvad vi smører på den? fx bodylotion,creme,foundation etc? I pureshop mener de at kroppen optager en god del af, hvad vi smører på den og der er i det hele taget lavet flere undersøgelser også fra Riget hvor de fandt at parabener fodrer cancer? er gået over til øko koldpresset olie til hele kroppen istedet for normal bodybutter/creme.glæder mig til at modtage dit svar:) god aften:) MVH Coco

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  1. juni 2012 kl. 08:22

  Kære Anne-Marie,

  Nej, et sminket lig vil man ikke ligne, uanset alder. Jeg synes absolut, at du skal gå ind forbi og se, om de ikke kan finde en foundation til dig, der får dig til at stråle.

  I øvrigt, når man ser ‘sminket’ ud med foundation, så er det typisk, fordi det ikke er den rigtige farve til ens hud.

  Lad mig gerne høre, om du finder the perfect match.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  1. juni 2012 kl. 08:31

  Kære Coco,

  Det er svært at sige præcis, hvor meget huden optager af, hvad vi smører på den, men jeg plejer at foretage den (meget ucharmerende, indrømmet!) sammenligning med et nikotinplaster, som du sætter på armen, og så tilfører det – udvortes fra – nok nikotin til, at du kan holde op med at ryge. Så ja, huden optager helt sikkert det meste af, hvad du smører på den.

  Mht. undersøgelsen omkring cancer, så er der ganske rigtigt foretaget undersøgelser, hvor man har fundet rester af parabener i brystkræftknuder hos en række kvinder. Det er dog ikke påvist, at parabenerne er medvirkende til brystkræften, men blot at der er fundet rester. Det skrev jeg faktisk lidt om i min første skønhedsbog, hvor der er et kapitel om netop parabener.

  Det er selvfølgelig meget tankevækkende, men der er desværre ingen komplette svar på disse ting, så det er meget op til den enkelte at beslutte sig for, hvordan man vil håndtere disse informationer. Akkurat som når du vælger at bruge koldpresset økologisk olie.

  Jeg håber, at det besvarer dit spørgsmål.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  coco
  1. juni 2012 kl. 10:28

  Kære Charlotte
  mange tak for dit grundige svar.
  jeg synes personligt at det er skrækkeligt at tænke på alle de grimme ting vi optager igennem huden.
  hav en god weekend:)
  med venlig hilsen
  Coco

Efterlad en kommentar