I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Pink måne rimer på pink grapefrugt

Faste læsere herinde vil kende min forkærlighed for månebade. For at bruge den gode måneenergi fra fuldmånen og nymånen til at sætte nogle nye mål eller lægge noget bag sig. Det kan gøres med et bad, der renser både krop og energi, og skaber ny balance.

Så da jeg første gang læste at Odacités Mood Cleansing Ayurvedic Bath Soak er eminent til månebad var jeg solgt inden jeg overhovedet havde stukket næsen i det. Men det gjorde jeg kort tid efter. Stak næsen i det, og så var jeg omend endnu mere solgt. For det er en helt særlig oplevelse. Det er den dér friske, nærmest sprudlende duft af grapefrugt og citrongræs, der løfter hele ens humør.

Badesaltet er baseret på pink himalaya salt, men det er kombinationen af gurkemeje, Holy Basil, neem, grapefrugt og aloevera der giver saltet – og badet – den karakteristiske blå farve, der (også) rimer på månebad.

Man skal aldrig spilde god måneenergi var der på et tidspunkt én, der sagde til mig. Og det sørger jeg for aldrig at gøre. Slet ikke når det er supermåne som i aften.

Læs mere om det ayurvediske Mood Cleansing Bath Salt her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...