I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

People Magazine kalder den for The Wonder Serum

Der var mange, der græd salte tårer, da vores Blemish Pink Spot-treatment udgik af markedet. Det gjorde vi også. Siden har vi ledt med lys og lygte efter en erstatning, for det er ikke bare lige sådan.

Produkter mod urenheder har det nemlig med at være både alt for kradse og udtørrende for – og på – huden med det resultat, at det hele bliver værre og tager længere tid end det behøver.

Sådan var det ikke med Blemish Pink Spot – og sådan er det absolut heller med dette nye Black Cumin Serum Concentrate, vi netop har sat på hylderne.

Vi er ikke de eneste, der har dette serum i baghånden. People Magazine har kaldt den for ‘The Wonder Serum’ og der bliver solgt ét hvert 47. sekund verden over.

Serumkoncentratet er baseret på antibakteriel cajaputolie, traditionelt brugt til urenheder, og rensende sort kommen, en ingrediens som selveste Cleopatra siges at have benyttet sig flittigt af. Begge ingredienser er gode alternativer til den mere kradse teatree-olie. Desuden indeholder serummet plejende og helende E-vitamin.

I stedet for at virke udtørrende, som traditionelle behandlinger af urenheder, virker det antibakterielt, helende og fugtgivende. Det dulmer urenheden og plejer samtidig huden, så den hurtigt bliver pæn igen.

Serumkoncentratet, som har konsistens som en letvægtsolie, kan bruges på to måder: Som punktbehandling direkte på urenheden, eller iblandet din dagcreme eller serum som forebyggelse af udbrud.

Den stryger allerede ud hos os også. Måske ikke hvert 47. sekund, men bare vent.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...