I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Peace, Love and Rose Punk

Du kender ganske sikkert brazilians som en – meget populær – hårfjerningsmetode til bikinilinjen. Men vidste du, at brazilian manicure også er et kæmpehit? De parisiske kvinder har stået i kø siden Kure Bazaar første gang lancerede deres neglebar i det eksklusive stormagasin Le Bon Marché, og jeg var så heldig at få en stol i søndags, så jeg kunne prøve. Manicuren laves med Kure Bazaars fine økologiske Manicure Kits, som også bliver hevet ned af hylderne hos mig (tjek dem her, hvis du ikke allerede har prøvet dem), der består af en plasthandske med kurproduktet i samt en neglefil og en rosenpind til forsigtigt at skubbe neglebåndene tilbage. Men mens man typisk sidder med hele handsken på derhjemme, inden man tager sig af sine negle, så klippede min manicuredame spidsen af fingrene, så hun kunne file negle og ordne dem, mens jeg havde kuren på hænderne. Jeg fik de fineste bløde hænder, og du kan sagtens gøre kunsten efter derhjemme. Lakken valgte jeg fra den helt nye kollektion. I Paris rimer neglelak på rød, og de parisiske kvinder vil gerne have flere røde farver at vælge imellem, så Christian David, der står bag Kure Bazaar, har lavet en mini-kollektion med en smuk, klar rød (den valgte jeg) og en virkelig smuk fuchsia (også en klassisk Paris-farve, ikke mindst takket være Yves Saint Laurent) som sås alle vegne under de seneste modeuger. Sidstnævnte havde jeg på i min seneste beautyboks-video, hvor mange af jer spurgte til den. Jeg har som den eneste i Danmark fået lov at få farverne på hylderne, og du finder dem lige her sammen med det helt nye plejeprodukt Super Base, som reparerer og styrker  trætte, sprøde, ødelagte negle med udelukkende naturlige ingredienser.

Nå ja, de nye farver hedder Love og Rose Punk. Det er jeg også ret vild med (og de er perfekte til november og decembers festivitas).

4 Kommentarer

 • Svar
  Tina KH
  14. november 2017 kl. 09:48

  Skønne farver, især den røde:-)
  God dag din vej…….

 • Svar
  jette neuenschwander
  14. november 2017 kl. 14:32

  Følger dig, og det er altid spændende

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  15. november 2017 kl. 08:55

  Absolut i lige måde, Tina;) – og den røde er så fin. Og holder virkelig godt.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  15. november 2017 kl. 08:57

  Mange tak for hilsen, Jette, det er jeg så glad for at høre. Rigtig god dag til dig;)

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...