I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Om jeres input og om den lakfarve, de udenlandske skønhedsguruer har udnævnt som tidens hotteste

Mange tak for alle jeres fine input i konkurrencen nedenfor. Det er virkelig interessant at læse, hvad I går op i og jeg tænker, at jeg vil kommentere på flere af tingene i de kommende dage (og i øvrigt se at få lavet flere konkurrencer herinde, hvor jeg kan få jeres gode input). Der er flere af jer, der nævner Vintner’s Daughter og den er jo – stadig og ubetinget – den bedste ansigtsolie, jeg nogensinde har prøvet. Ja, det bedste ansigtsprodukt, vil jeg vove at påstå. Jeg er så glad for at se, at de af jer, der allerede har prøvet den, er enige. Helt i trend med de ting, jeg har skrevet i løbet af ugen, er den en sand superfoodbombe, men det skal jeg nok skrive mere om. Her og nu vil jeg blot ønske alle en rigtig god søndag aften og sige, at du stadig har mulighed for at være med i konkurrencen nedenfor, hvis du ikke allerede har kastet dig ind i kampen – og også lige nævne, at den næste ILOVEBEAUTYboks kommer på onsdag aften (det er den, der er à la Francaise – meget mere om det i de næste dage). Du finder ILOVEBEAUTYboksen her<<

Nå ja, så vil jeg blot lige nævne at de udenlandske skønhedsguruer udnævner denne neglelakfarve som den absolut hotteste i overgangen fra sommer til efterår<< Det må jo siges at være nu.

4 Kommentarer

 • Svar
  Helle S Bull
  11. september 2017 kl. 18:59

  Hej jeg vil gerne vide hvor mange ml, der er i Vintner´s Daughter

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  11. september 2017 kl. 20:49

  Hej Helle,

  Der er 30 ml i Vintner’s Daughter. Det svarer til 2-3 måneders brug, afhængig af om du bruger den både morgen og aften. Det gør jeg og kan slet ikke undvære den. Om natten bruger jeg den alene, uden noget over. Om dagen med en dagcreme over.

  Spørg endelig igen, hvis der er yderligere. Og pas på, den er frygtelig vanedannende;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Pernille S.
  12. september 2017 kl. 11:00

  Vintners Daughter står ØVERST på min ønskeliste til jul!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  12. september 2017 kl. 11:54

  Åh, det kan jeg godt forstå, Pernille (og godt at være ude i god tid med ønskerne;).

  Jeg krydser for, at du får den.

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar