I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Om at være en ‘acid addict’ og hvad du ellers skal have i din hudpleje

En ting er scrub’en, som Ole varmt anbefaler. En anden er peeling. Som han selv siger, er Ole Henriksen en ‘acid addict’ og bruger dagligt AHA-syrer til huden (han anbefaler Invigorating Night Gel til formålet). Og netop AHA er Oles første bud på ingredienser, du skal kigge efter i din hudpleje. Nummer to er mikroalger, som har opstrammende, beroligende og fugtende virkning. Nummer tre er Omega 3-6-9, som giver glød, beskyttelse og fugt, mens nummer fire tæller Vitamin C, der ifølge Ole er den bedste antioxidant og ydermere mindsker pigmentforandringer og styrker collagen i huden. Og så er der nummer 5, der tæller havre, der opstrammer og beroliger selv den mest sarte hud (du kender måske allerede Oles forkærlighed for hjemmelavede havregrynsmasker). Vil du have min personlige Ole Henriksen-favorit med på vejen, så er det Pure Truth Youth Activating Oil med ren hybenkerneolie (jeg har tidligere skrevet om den her) – og den kan du i øvrigt, ifølge Ole, med fordel bruge som serum til håret. Blot et par dråber.

4 Kommentarer

 • Svar
  Eva
  13. maj 2014 kl. 11:41

  Altså, hvor vi knuselsker den mand. Bare at se ham på et billede, giver en positiv kobling i hjernen, kan jeg mærke. Kunne han ikke lave en Oleblog, så vi kunne få en daglig dosis. Ole, hører du mig ?
  Du ser nu også sød ud sammen med Ole, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  13. maj 2014 kl. 21:35

  Kære Eva,

  Hvor dejligt at skabe glæde på en halvvåd tirsdag! Jeg kan glæde dig med, at Ole kommer med en ny E-bog lige om lidt, så dér kan du i al fald hente en ekstra dosis;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  alma
  18. maj 2014 kl. 21:35

  hej Charlotte.
  Jeg er simpelthen nødt til at spørge om hvilken neglelak det er du har på? Den er jo gudesmuk.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  19. maj 2014 kl. 09:15

  Hej Alma,

  Tak for din hilsen. Det er Essies nye Gel Polish (som jeg har skrevet mere om her: https://www.ilovebeauty.dk/holdojemed/nu-vi-er-ved-negletipper/2014/05/). Jeg tror, den hedder Another Round.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...