I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Okay, så afslører jeg min hemmelighed!

Måske holder I spa-søndag i dag med ILOVEBEAUTYboksen og har slet ikke tid til at klikke herind forbi. Men så går I glip af en af mine små skønhedshemmeligheder. For netop i forbindelse med ILOVEBEAUTYboksen, fik jeg en del søde kommentarer fra jer på videoen her – og tusind tak for dem! – hvor flere spurgte til den makeup, jeg har på, for at få huden til at se sådan ud. Here is the deal. Det er slet ikke makeuppen, der får huden til at stråle (selv om den selvfølgelig er med til at få huden til at se smuk, ensartet og fin ud). Faktisk havde jeg en virkelig træt dag den dag, så jeg tyede til det allerbedste, jeg har lært fra prominente skønhedsdamer som Coco Chanel og Helena Rubinstein. Nemlig at bære noget op til ansigtet, der får det til at lyse op. Coco Chanel bar hvide kameliaer helt tæt på sit ansigt, så deres lys blev reflekteret smukt på hendes hud, mens Helena Rubinstein aldrig gik ud uden sine skinnende perler. Marlene Dietrich bad om at få børstet det pure guldstøv i ansigt og hår. Kvinder har altid brugt forskellige virkemidler til at få deres hud til at stråle. For der er ikke noget som en strålende, ensartet hud, der kan skabe opmærksomhed og endda tage år af din alder. Da jeg hverken have kameliaer, skinnende perler eller ægte guldstøv ved hånden, snuppede jeg en guldbluse i skabet. Det virkede tilsyneladende.

6 Kommentarer

 • Svar
  HeLene
  31. januar 2016 kl. 17:43

  Flot tip, det forklarer hvorfor jeg føler mig meget smukkere i mit nye råhvide tørklæde jeg fik i julegave. Du har ret, det lyser op. Går ellers meget i sort og gråt. Funny og god timing!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  31. januar 2016 kl. 21:03

  Me too, HeLene, altså dét med sort og gråt! Så sno du endelig det råhvide tørklæde om halsen noget mere;)

 • Svar
  Anette Ninon
  1. februar 2016 kl. 07:49

  Lige netop den rigtige farve op til ansigtet kan gøre en kæmpeforskel.
  Jeg var ved at købe en smuk silkebluse med blonder på ærmerne i en støvet blå, da jeg prøver den, kan jeg pludselig se kalkunpludder under hagen, oh ve oh skræk, fandt en anden smuk silkebluse i klare blå og hvide farver og vupti ingen kalkunpludder. Tak for tippet.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  1. februar 2016 kl. 15:00

  Se, det virker, Anette (og man skal altid holde sig fra bluser med indbygget kalkunpludder;)

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  betina jensen
  20. februar 2016 kl. 22:47

  hej Charlotte hvil du oplyse hvem der har lavet din flotte hænge guld øreringe du bærer i videoen: Lip Facial-kittet på forhånd tak Betina

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  21. februar 2016 kl. 08:52

  Hej Betina,

  Det vil jeg. Det er Josephine Bergsøe, der har lavet den til mig;)

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...