I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Øjenskygge på stick

Min allerførste øjenskygge havde fem farver, som jeg brugte meget tid på at lægge i den rigtige rækkefølge på øjenlåget. Jeg var fjorten, og det var spændende. I dag er det en lidt anden tilgang, jeg har, til øjenskygge, ja faktisk ynder jeg at komme det på med fingrene. Jeg har ikke tid til det andet, og så er jeg også langt mere til det naturlige look (jeg har en forkærlighed for lyse bronzetoner). Ind kommer tidens mange nye øjenskyggesticks, som har en lidt mere fedtet konsistens, så de er lette at blende ud. Mine favoritter tæller Bobbi Brown Long Wear Cream Shadow Stick og Laura Mercier Caviar Stick Eye Color, der netop er kommet i nye farver (Clinique har i øvrigt også lanceret en Chubby Stick Shadow, der modsvarer deres meget populære sticks til læberne her). PS: Der er to pladser tilbage til skønhedseventen i Århus på onsdag. Skal det være dine? Så klik blot her.

2 Kommentarer

Efterlad en kommentar