I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Også slanke kvinder har det

Faktum er, at de fleste kvinder har det. Også slanke kvinder og ja, selv meget tynde kvinder. Cellulite handler nemlig ikke om vægt, men om affaldsstoffer, der hober sig op i bindevævet, så huden får et ujævnt og bulet udseende. Heldigvis er der noget, du kan gøre for at mindske det.

Cellulite – ej at forveksle med cellulitis, som er en infektion – optræder typisk på lår, mave og baller, hvor cirkulationen er lav, men kan også forekomme andre steder på kroppen.

Skønhedsbranchen byder ind med masser af produkter til at mindske cellulite, men faktum er, at der ikke er noget, du kan smøre på, der fjerner din cellulite. Den skal fjernes med en kombination af kost, træning – og allervigtigst bindevævsmassage.

‘Cellulite er et hudproblem, ikke et fedtproblem. Mange tror, at de slipper for cellulite, hvis de taber sig. Det sker ikke. Cellulite kommer af dårlig cirkulation. Over tid bliver den mere hård og tydelig. Og når den er rigtig slem, gør det ondt, når du sidder,’ lød det for nogle år tilbage fra Dr. Murad, som jeg har mødt ved flere lejligheder, herunder på hans celebre klinik i Los Angeles.

Det er her, vores Gua Sha kommer ind. Den årtusinde gamle kinesiske metode til flow i kroppen, og – hånden på hjertet – den ubetinget eneste måde, vi kender, der rent faktisk gør en forskel. Gua Sha’en bruges til at massere bindevævet i dybden, så det bliver mere smidigt og elastisk, overhuden mere glat og ensartet – og affaldsstofferne ikke sætter sig.

Det virker faktisk. Og relativt hurtigt, hvis du investerer blot 5-10 minutter dagligt (det kan være, mens du ser nyheder eller på solsengen i haven i sommerferien).

Det kan du læse meget mere om her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...