I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Og så er der selvfølgelig månen

Jeg lover at det bliver det sidste spirituelle i denne omgang, men midt i al trendsnakken om det spirituelle har også månen en stor betydning. Faste læsere vil allerede have hørt mig tale om månen mange gange både herinde og på vores øvrige sociale medier. Men nu er det ganske vist. Det er ikke længere kun os, der er (skønheds)fascineret af månens faser.

I øjeblikket handler rigtig mange ting om månen. Hvert andet produkt, vi får ind ad døren her hos os og hver anden mail, vi modtager, handler i en eller anden grad om månen og dens påvirkning. Månecremer, månedufte, måne-dagbøger, måneritualer. Månebade.

Månen og dens faser kan have forskellig betydning for os alle. Måske er det ren hokuspokus for dig. Måske har du lagt din ansigtsrulle til opladning i fuldmåne. Måske oplever du et anderledes søvnmønster eller en anden stemning i kroppen. Måske har du prøvet en indiansk svedhytte (det ved jeg, at nogle af jer har).

Stadig flere begynder at følge månens faser, hvor nymåne står for nye begyndelser, nye projekter eller nye frø, mens fuldmåne er et godt tidspunkt for manifestationer, beslutninger og at lade ting passere. Forvent at se flere produkter, der har dette in mente (hvis du ikke allerede har prøvet et månebad, så tjek fluks her)

Vores egne personlige cyklusser (jo, det kan man godt sige, jeg har tjekket) får også en stadig større betydning. Det kommer du til at høre meget mere om herinde i nær fremtid. Stay tuned.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...