I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

… og så er der Louboutin

… der som bekendt åbnede butik i Grønnegade i København tidligere på året. Det har jeg skrevet om her, hvor du også finder historien om, hvordan de så eftertragtede røde såler blev til. Men ikke nok med det. Nu kommer Mr. Red Sole himself til København, i morgen fredag, for at fejre sin fine butik, og det kommer helt sikkert ikke til at gå kedeligt for sig. Så er det bare med at pudse de røde såler, som det i øvrigt er comme il faut at abonnere på. For uanset at en række skomagere har taget røde såler hjem, så bliver det aldrig helt så chikt, når stiletterne først er trådt til. I stedet kommer der et nyt par hjem til dig i fin æske hver tredje måned. I wish!

 

7 Kommentarer

 • Svar
  Betina Jensen
  22. september 2011 kl. 12:24

  Åååhhh! Er det noget man bare kan møde op til eller hvordan med det?

 • Svar
  Malene Nielsen
  22. september 2011 kl. 16:50

  Ja, det vil jeg også rigtig gerne vide:)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. september 2011 kl. 20:05

  Kære Betina og Malene,

  Desværre, det kræver en invitation, og det var også lidt tarveligt at lægge ind. Jeg synes bare, at det er ret fantastisk, at Monsieur Louboutin kigger forbi og fester med. I’ll keep you posted.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Malene Nielsen
  22. september 2011 kl. 20:09

  Tænkte jeg egentlig nok, men det kunne da være ret fantastisk hvis man måtte være en del af det:)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. september 2011 kl. 20:11

  Hej Malene,

  Uden at jeg skal opfordre til det her på skønhedsbloggen … så kan jeg bare sige, at jeg er kommet ind til rigtig mange store modeshows og events i min tid, i Paris, Milano og London, uden invitation. Det kræver en vis attitude – og en god portion rød læbestift;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Malene Nielsen
  22. september 2011 kl. 20:15

  Tak for tippet – det er helt sikkert værd at prøve:) Så må jeg have fundet den røde læbestift frem:) Tidspunktet fremgår desværre ikke af invitationen, men måske kan man google sig frem til det.

 • Svar
  En fodnote « I Love Beauty – Charlotte Torpegaard – Blog
  3. februar 2012 kl. 10:16

  […] store launch-party i København i forbindelse med åbningen af sin butik (læs mere her) var Marissa, der står bag Louboutin-butikken i Danmark, iført en Yde-kjole, som blev […]

Efterlad en kommentar