I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Nytårsnedtælling #5

Er din hud ikke lige så dugfrisk og glødende, som du kunne ønske det? Det er der råd for, og endda et hurtigt ét af slagsen. Gør som Helena Christensen – som er kendt for sin smukke, dugfriske hud, der altid får hende til at se sund og ungdommelig ud – og kom lidt olie i din dagcreme eller direkte i din foundation, hvis du bruger en sådan. Har du en ansigtsolie (makeupartisterne sværger til MAC Careblend Oil og Helena Christensen sværger til Rodin Olio Lusso), så brug et par dråber af den, og ellers kan du sagtens bruge lidt olivenolie, mandelolie eller kokosolie fra køkkenet. Brug også gerne lidt på kraveben og dekolleté, hvis din kjole er lidt nedringet.

Foto: Helena Christensen

2 Kommentarer

 • Svar
  Siri Sylvester
  31. december 2011 kl. 01:10

  jeg ville så godt nok aldrig bruge olivenolie, da det nemt slår ud i huden, altså masser af uren hud

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  2. januar 2012 kl. 16:34

  Kære Siri,

  Tak for din kommentar og dit tip. Jeg har aldrig oplevet, at huden slår ud af olivenolie, og jeg har brugt det adskillige gange i både ansigt og på kroppen. Olivenolie indeholder masser af vitaminer, og bruges traditionelt i Grækenland og Spanien til både hud og hår.

  Jeg har læst for nylig, at olivenolie ikke anbefales til babyer, da der kan være en risiko for allergi, men er ellers ikke stødt på noget, heller ikke noget, der indikerer, at det skulle give uren hud.

  Et tip er at tørre resterende olie af, når du har smurt det i ansigt og på kroppen, så du udelukkende giver huden dét, den kan optage. Måske det kan gøre en forskel.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...