I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Nu vi er ved mørke parfumer

… så lå der, blandt alle jeres mange gode spørgsmål, en kommentar fra Anne, der gerne vil vide, om det passer, at parfumer skal stå mørkt. En stor del af en parfume er jo flakonen, og den vil man jo gerne have stående fremme. Det er sådan med parfumer, som med langt de fleste skønhedsprodukter, at de holder sig bedst, hvis de står både køligt og mørkt. Direkte sollys påvirker ikke kun emballagen, men også både ingredienser, duftstoffer og holdbarhed, og det samme gør fugt, så hold også gerne dine skønhedsprodukter ude af badeværelset, medmindre du har virkelig god udluftning. Nye skønhedsprodukter, som du ikke har taget hul på endnu, har det bedst i originalæsken på en hylde i dit klædeskab. Okay, det er den ideelle situation. Vil du gerne nyde den æstetiske del af dine skønhedsprodukter, så stil dem udenfor sollys og fugt. Du kan i øvrigt læse meget mere om disse ting i min skønhedsbestseller ‘Skønhed kommer indefra, men lidt læbestift skader jo ikke”. Find den på biblioteket, hos boghandleren eller lige her.

While we are at it, perfumes – black or otherwise – should always be kept out of sunlight and humid air. So no window exhibitions, and no bathroom line ups. This goes for your creams and makeup, too. 

Foto: Rubinstein

5 Kommentarer

 • Svar
  Aase Oeverdick
  5. september 2012 kl. 14:38

  Hej Charlotte, meget smukke og fine pudderdåser 🙂 Aase

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  6. september 2012 kl. 13:32

  Hej Aase,

  Ja, der er noget ganske særligt over de gamle emballager. Jeg har faktisk på et tidspunkt lovet at lave en lille skønhedsvideo med nogle af mine fine gamle og skæve ting. Jeg har mange ting i gemmerne. Det må jeg huske at få gjort.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Aase Oeverdick
  6. september 2012 kl. 23:52

  Charlotte det vil, jeg glæde mig til at se 🙂

 • Svar
  Sandra
  19. december 2012 kl. 11:37

  Hej Charlotte,
  Tak for det gode indlæg.
  Er typen, som godt kan lide at have min yndlings parfume og make-up stående fremme, så ja, det ville da være lidt ærgerligt hvis man skulle gemme det væk.
  Hvis du ikke har tingene stående på dit badeværelse, hvor gør du så af dem? Kunne være rart at få lidt inspiration til hvordan man ellers kunne udstille sine yndlings ting.

  Mvh. Sandra

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  21. december 2012 kl. 11:01

  Hej Sandra,

  Tak for din hilsen, og ja, en stor del af fornøjelsen ved skønhedsprodukter er at nyde, at de står fremme. Sådan har de fleste af os det. Og de ting, du bruger, kan fint stå fremme (har du et meget fugtigt badeværelse uden mulighed for udluftning, så husk blot på, at produkterne har en kortere levetid). De ting, du ikke har taget hul på endnu, har det bedst i mørke, og det er her, garderobeskabet kommer ind i billedet.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar