I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Now Glow to Sleep

40% af os døjer med søvnudfordringer. Sådan lød det i nyhederne tidligere i dag. At 2023’s mest googlede ord var ‘træthed’, med en stigning på 15% fra året før, gør kun dét, vi har at sige endnu mere relevant.

Det er nemlig ingen hemmelighed, at den velduftende Sleep Tight-ansigtsbalm fra Amly Botanicals har en ganske  særlig plads i vores (sove)hjerte og jeg kan lige så godt sige det som det er. Du bliver forført det øjeblik, du dufter til den.

Resten – glød, opstramning, blødhed, fugt – føles blot som ekstra bonusser.

Ikke at de ikke tæller.

Tænk rig nektar fra propolis, masser af vitaminer, omegafedtsyrer og beroligende olier som hybenkerne, kukui og havtorn. Og så indeholder den hjulkrone, som vi er meget optagede af i øjeblikket, især på grund af plantens høje indhold af GLA som er en umættet fedtsyre med stærke anti-inflammatoriske egenskaber. Det er netop det høje indhold af GLA, der har vist sig at være eminent til at mindske ubalancer i huden, herunder rødme, inflammation og tørhed. Hjulkrone indeholder også blandt andet A-vitamin, C-vitamin, B1-vitamin og niacin, og det tager vi jo gerne med i købet.

Men det var dét med søvnen, vi kom fra. For den hjælper dig vitterlig til en bedre søvn. Spørg blot Eurowoman, der skrev således om Sleep Tight:

… flydende guld, der med sin beroligende duft får dig til drømmeland hurtigere end Matthew McConaugheys godnatfortællinger på Calm-app’en’

Hvad venter du på? (sov fluks bedre – og smukkere – lige her<<)

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...