I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Not Beauty as Usual

Mit første møde med Vintner’s Daughter var i sommeren 2016, hvor jeg fik den anbefalet og leveret til mit sommerhus. Den var på ingen måde hypet dengang som den er i dag, men jeg var solgt.

Da jeg havde brugt den en uge, mødte jeg April Gargiulo, der er den virkelig cool kvinde bag Vintner’s Daughter.

Hun var på ferie i Danmark med sin familie og jeg viste hende min lille skønhedspavillon i Kongens Have, der stod helt tom, kun med farveprøver på væggene og masser af idéer på tegnebrættet. Alligevel forstod hun præcis, hvor jeg var ligesom jeg forstod præcis, hvor hun var, og vi har siden talt en del om dengang vi begge stod helt alene i den spæde start af vores firmaer med alt foran os (inklusive virkelig meget arbejde).

The rest is history.

Jeg har brugt Vintner’s Daughter lige siden – 4-6 dråber hver eneste dag – og udover gløden, fugten og den smukke, bløde hud, man får af den, har jeg på det nærmeste fralagt mig behovet for foundation og pudder. Jeg har også fralagt mig behovet for en del andre produkter, så det må nærmest betegnes som en lille hudpleje-diæt, hvad der passer mig virkelig godt.

Det er mit øde ø-produkt; produktet jeg altid vender tilbage til.

I år fylder Vintner’s Daughter 10 år og har vundet flere priser end noget andet skønhedsmærke. Alligevel har April aldrig ladet sig rive med af successen og lanceret nye produkter blot ‘for the sake of it’. Ikke et øjeblik har hun fraveget sin mission om kun at lancere produkter, der vitterlig gør den forskel på huden – og miljø og omgivelser omkring os – som Active Botanical Serum har gjort.

The Face Oil to end all Face Oils som Into the Gloss skrev, da den blev lanceret, skulle vise sig at være lige præcis, hvad den gjorde og stadig gør. Essencen og den nye Cleanser følger trop.

I anledningen af fødselsdagen er det lykkedes os at vriste et lille antal af den yderst eftertragtede 50 ml serum ud af dem. Det er kun os i hele verden, der får lov at have den på hylderne indimellem, så grab it while it is here.

Tillykke med fødselsdagen, April og Vintner’s Daughter.

Vi glæder os til de næste 10 år.

Psst … har du ikke prøvet Vintner’s Daughter endnu, så kan vi glæde dig med, at den er mindst lige så relevant i dag, som den var første gang, vi satte den på hylden. Og lur os, om vi ikke siger fuldstændig det samme om 10 år.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...