I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Hold øje med

Nej, dermaroller er ikke for alle

Jeg håber, at I har haft en dejlig påske. Selv havde jeg planer om at plante en masse nyt i køkkenhaven i mit sommerhus, men vejret blev ikke helt som jeg havde regnet med. Så det blev i stedet til ren afslapning, masser af påskeæg og en række af de film, som jeg har haft til gode i alt for lang tid. Nu er jeg retur – med ordentlig netadgang – og klar til at tage fat i en række indlæg, som jeg har villet lave længe. Med udgangspunkt i de spørgsmål, jeg får alleroftest fra jer i min lille pavillon, vil jeg gerne gå lige til sagen og slå knude på et par skønhedsmyter i de kommende dage. Et af dem handler om den berømte – og berygtede – dermaroller som selv Bilka er begyndt at sælge (og nej, det er jeg absolut ikke fan af, men det har du nok gættet). Et andet handler om A-vitamin-systemer og endnu ét om cellulitecremer. Så stay tuned, hvis disse ting også har været på dine læber (eller måske er endog er landet på dine hylder). Har I andre skønhedsmyter, I gerne vil have vendt, så skriv endelig en kommentar. Og rigtig god søndag aften.

Du kunne også være interesseret i...

2 Kommentarer

 • Svar
  Pernille S.
  19. april 2017 kl. 08:28

  Ja, påskevejret har været en havemæssig udfordring – også for huden, med frost og blæst. Jeg har et helt konkret spørgsmål, som jeg ikke ved om der er et endegyldigt svar på. Læser flere som skriver de ikke bruger oliebaseret produkter i ansigtet hvis de har rosaceca? Har du hørt om dette?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  19. april 2017 kl. 13:35

  Kære Pernille,

  Det hører jeg også en del;) Jeg oplever, at det handler rigtig meget om, hvilke slags olier, man bruger. Mineralske olier er i mine øjne en no-go. Men vælger du de rigtige – og naturlige – olier kan de have en gavnlig effekt på rosacea. Vintner’s Daughter-olien, som jeg har på hylderne hos mig, har vist sig at have en virkelig god effekt på rosacea (prøv at tjekke deres Instagram eller website for forbrugeranmeldelser). Den er baseret på 22 naturlige (ofte økologiske) olier.

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar