I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Når skønhed kommer indefra

Måske er du også vokset op med devisen om, at et æble om dagen holder doktoren væk. I al fald er det en gammelkendt sag, at visse fødevarer holder dig sundere end andre. I årtusinder har forskellige folkeslag brugt særlige urter og planter til at helbrede og forskønne, og mange af dem kender vi stadig den dag i dag. Det nye er, at vi har givet dem et overordnet navn, superfoods, der er betegnelsen for udvalgte fødevarer med en særlig høj ernæringsmæssig værdi til at holde sygdomme, rynker og andre dårligdomme fra døren. Selv har jeg tilføjet blandt andet blåbærpulver (på grød og yoghurt), acai-juice (fra Acaiacai, den er virkelig god), hampefrø og gojibær (til salaten) samt Pukkas nye grønne teer til min efterårskost, så jeg – forhåbentlig – kan holde trætheden fra døren (jeg har også bipollen i kikkerten, mere om det snarest). Men disse superfoods bliver også en stadig større del af vores skønhedspleje. Det har jeg interviewet Maria Hatzistefanis om. Hun står kultmærket Rodial, som er et af de mærker, jeg ofte anbefaler i artikler, i mine bøger og her på skønhedsbloggen. Så klik ind igen.

2 Kommentarer

 • Svar
  tina nymann
  22. oktober 2014 kl. 15:18

  Spændende at læse interviewet…for jeg gætter da på at du deler det med os senere…?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. oktober 2014 kl. 15:20

  Ha ha, ja, Tina, det gør jeg selvfølgelig. Men jeg kan godt se, at det ikke fremgår helt tydeligt;)

  Det er der hermed rådet bod på.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...