I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Når skønhed gør godt

I forbindelse med konkurrenceindlæggene blev jeg overrasket over, hvor mange, der går rundt og er triste og stressede af den ene eller anden årsag. En del af det skyldes helt sikkert en lang vinter (tjek evt. hos din læge, om du skulle mangle D-vitamin), hvor det er lettere at lade sig slå ud end det er, når solen skinner og fuglene synger.

For nylig læste jeg sætningen: Pain happens. Suffering is optional – at vi alle sammen kommer ud for ting i vores liv, der smerter og gør ondt. Om du vil lade dig fange i smerten er et valg. Jeg er klar over, at der er ting i livet, der kan vælte én fuldstændig omkuld, men går du rundt og lader alskens hændelser gå dig på, så kan jeg glæde dig med, at det er videnskabeligt bevist, at tager du dig kærligt af dig selv, så hjælper det dig lettere gennem livet.

Så du skal virkelig ikke kimse af skønhedsritualer. Fordelene ved lidt lipgloss eller en velgørende ansigtsbehandling er langt mere end blot overflade. Klik ind igen senere og få et par skønne humørboosters til en halvtrist dag. Jeg lover, at de letter. 

Ingen Kommentarer

 • Svar
  Trins
  9. marts 2010 kl. 14:54

  Hej,
  Jeg efterlyser et par gode råd om hvad jeg kan gøre, når jeg går herhjemme på barsel med en baby på 3 måneder, som jo også er årsagen til at jeg ikke længere får min skønhedssøvn.
  Altså… nok søvn er jo basiskrav for skønhed – vil jeg mener, så hvad gør man for at bevare sin skønhed, når man ikke får søvn nok i en længere eller kortere periode?
  Nogle forslaw?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  9. marts 2010 kl. 22:09

  Kære Trins,

  Ja, søvn er helt basalt. Det er om natten, når du sover, at din krop og hud har ro til at regenerere. Når det er sagt, så er der perioder i ens liv, hvor man må kompensere lidt. Sørg for masser af frisk luft og motion (lange ture med barnevognen kan helt sikkert gøre det) og masser af vand. Snup også gerne et par små powernaps i ny og næ, når du kan se dit snit til det. Lad dem ikke vare længere end 25 minutter.

  Derudover er der tips og tricks til at se friskere ud, end man er. Hvis du tilmelder dig som Beauty Insider i højre spalte her på skønhedsbloggen, modtager du automatisk mine 10 bedste tips til dagen derpå. De er perfekte til dage, hvor du ikke har fået nok søvn.

  Held & lykke både med tips og baby,

  Charlotte

Efterlad en kommentar