I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
SPØRG Charlotte

Når huden trænger til et løft

Det er interessant. Vi taler så meget om rynker i disse dage, men dér hvor rigtig mange kvinder har glæde af at sætte ind, når det kommer til antiage, er pigmentforandringer og slap hud. Det var også sidstnævnte, Sara Blædel efterspurgte produkter til i indlægget i går. For nogle kan det klares, optisk, med lidt velplaceret blush, for andre skal der lidt mere til. Jeg anbefalede Sara at kigge nærmere på doktorbrandet Filorgas Skin Structure, der har eminente resultater i test og endvidere kombinere med massage og ansigtsgymnastik som anbefales af alle eksperter, hvis du vil løfte huden. Stadig flere cremer kommer med små massageritualer, der er lette at følge (find fx en effektiv øvelse fra selveste Isabelle D’Ornano, der står bag luksusbrandet Sisley lige her – hun holder sig fantastisk). Hvis du virkelig vil gøre noget ekstra, så ty til Dermaroller, den lille ansigtsmassagerulle med bittesmå nåle, der sætter gang i cellefornyelsen og strammer op. Den har jeg tidligere skrevet om her.

6 Kommentarer

 • Svar
  Susanne Lang Pedersen
  21. februar 2014 kl. 10:02

  Hej Charlotte. Lyder spændende med Egf serum, som jeg netop har bestilt samt Sisleys Rose Mask, som også er én af mine favoritter. Jeg bruger desuden dermaroller, som jeg er meget glad for, men nu hvor jeg skal igang med EgF kuren på 30 dage, hvad gør jeg så med dermarolleren. Kan jeg stadig bruge den og den serum, jeg skal bruge til. Eller skal jeg droppe dermarolleren i den måned, hvor jeg bruger Egf kuren?? Den der skin structure serum fra Filergo, som du også anbefaler, hvor kan jeg købe den??
  Med venlig hilsen
  Susanne Lang Pedersen

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  21. februar 2014 kl. 12:26

  Hej Susanne,

  Tak for din hilsen, og jeg lover, at du bliver glad for EGF-kuren. Som udgangpunkt synes jeg egentlig, at du skal lade EGF-kuren stå alene, men vil du gerne fortsætte med din Dermaroller, så er der absolut intet i vejen for det. Blot skal du så ikke tilføje Dermaroller-serum (hvis du plejer at bruge dem sammen), men udelukkende bruge EGF-kuren. Dét, Dermaroller blandt andet gør, er at øge virkningen af de produkter, der kommer på huden (de trænger længere ned). Men igen, jeg synes sagtens, at du kan bruge EGF alene – den gør rigtig meget i sig selv.

  Filorga finder du blandt andet hos Magasin (men netop Skin Structure kan jeg ikke finde på Magasin.dk, så den skal du nok ned i butikken for at have). Nærmeste Filorga-forhandler oplyses hos Trademade på tlf. 4565 5556.

  Lad mig gerne høre, hvordan det går med produkterne.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Susanne Lang Pedersen
  24. februar 2014 kl. 10:21

  Hej igen og tak for dit svar Charlotte. Jeg har lige et spørgsmål mere. Kan man bruge dag- og natcreme efter egf serum? Jeg synes ofte, at det er for lidt kun at bruge serum – specielt her om vinteren, men hvad vil du anbefale? Mange hilsner Susanne

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  24. februar 2014 kl. 11:18

  Hej Susanne,

  Spørg løs! Og ja, det kan du godt. Det gør jeg også selv i starten af 30-dages kuren, indtil min hud har vænnet sig til den. Men se, om du ikke kan undvære din creme efter en uge eller to. Du vil blive overrasket.

  Husk, når du bruger creme over EGF, altid at vente minimum ti minutter, før du smører noget på. EGF’et er ret sart og ødelægges let af traditionelle cremer og olier. Det skal lige have lov at trænge ind og gøre sit.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Susanne Lang Pedersen
  1. april 2014 kl. 20:25

  Hej Charlotte. Nu er de 30 dage så gået med Egf serum og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med resultatet – specielt her den sidste uges tid, kan jeg virkelig se en forskel 🙂 Jeg er i lidt et dilemma, da jeg godt kan lide at bruge såvel Egf kuren som dermaroller. Da begge dele jo er en bekostelig affære, kunne jeg godt tænke mig at vide, hvad jeg skal have som min 1. prioritet, da jeg synes det på den lange bane er svært at få råd til begge dele. Håber du kan råde mig. m.v.h. Susanne Lang Pedersen

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  2. april 2014 kl. 16:22

  Hej Susanne,

  Tak for din hilsen, og dejligt, at du også kan se resultater med 30 Day-kuren. Og ja, det er ikke helt billige produkter, hverken EGF eller Dermaroller. Hvorvidt du skal vælge den ene fremfor den anden, er en smagssag. Du kan bedst se på din hud, hvor du får de bedste resultater.

  Når det er sagt, så skal du kun bruge EGF 30 Day-Treatment en gang eller to om året (hvis det er 30 Day-kuren, du har købt, hvorimod den almindelige EGF-serum kan bruges dagligt). Du kan også sagtens bruge din EGF sammen med Dermaroller, som du allerede har investeret i. På den måde har du ikke yderligere udgifter med Dermaroller, men kan kombinere de to. Igen du er den, der bedst kan vurdere resultatet på netop din hud.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar