I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Når selv jeg bliver overrasket

Jeg tog den på den 30. juni. Og den 10. juli, altså 12 dage efter, og både en tur til Paris med et hav af møder, en tur til Antwerpen i spa og en lang hjemtur i bil senere, holdt min Juicy-neglelak stadig.

Det har jeg alligevel aldrig oplevet en topcoat kunne klare før, og slet ikke en naturlig én af slagsen, der hverken kræver skrappe midler eller sliben at få af. Blot Kure Bazaars helt almindelige lakfjerner (der ikke er så almindelig endda, den er faktisk så ren, at du kan sætte en rose i flasken uden at rosen visner eller dør).

Det lyder da næsten også for godt til at være sandt.

En naturlig og plejende topcoat, der får din lak til at holde og være ultra-blank i op til 7 dage (lad os lige rette det til 12 dage her efter min grovtest!). Oven i købet helt uden LED eller UV som der normalt kræves. Den skal blot have helt almindeligt sollys til at hærde og meget kort tørre tid.

Lakken holder (og er du ikke ekspert i neglelak, så får den også din lak til at se helt professionel og blank ud).

Men det er ikke det hele.

Den innovative formel tager sig også kærligt af dine neglebånd, som ellers ofte kan blive lidt tørre af overlak. Den er, som alle Kure Bazaars produkter, baseret på bio-ingredienser og indeholder aloe vera-ekstrakt, der holder dine neglebånd fint plejede og minimerer den lidt tørre hud, der ellers godt kan skæmme en smuk manicure.

Brug den over alle dine lakker for ekstra shine og holdbarhed. Den er også uundværlig til det glossede neglelook som er så meget i tiden lige nu.

Det er den bedste topcoat, jeg har prøvet nogensinde. Og det siger absolut ikke så lidt.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...