I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Når lipliner bliver uundværlig

Lipliner var også på mine læber tilbage i 1980’erne. Dér var det en kæmpetrend. Siden har den ikke haft en fast plads i min makeuppung. Før nu. Nu er det ikke så meget en trend som en ja, lille nødvendighed.

Det er ingen hemmelighed, at ens læber bliver mindre og mere falmede med alderen. Der skal arbejdes en smule mere med dem, hvis du gerne vil have plump, farve og fylde.

Det er her, liplineren kommer ind, og skal jeg være helt ærlig, er den nærmest uundværlig til lige at tegne læberne op og give dem lidt farve inden din lipbalm, gloss eller læbestift.

Den gode nyhed er, at du kun behøver én enkelt lipliner, der matcher din egen læbefarve. På den måde kan du bruge den uanset hvilken læbestift, du har på (okay, vil du køre det helt grafiske røde læbelook, så er det en god idé at bruge rød lipliner), og tegner du på læbelinjens yderste kant, giver det øjeblikkeligt en optisk illusion af mere fyldige læber.

Den kan også med fordel bruges til at tegne direkte på læberne for at give dem lidt farve – enten alene eller med et læbeprodukt over. Det kræver dog, at liplineren har tilpas blødhed, så det ser naturligt ud.

Det er lige præcis denne<<

PS: Synes du at munden rynker lidt mere end godt er og måske endog at læbestiften har det med at flyde lidt ud i de små linjer omkring munden, så er det denne, du skal have fat i. Jo, det virker (og den er også perfekt som base for din læbestift)

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...