I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Når de blege sommerben skal luftes første gang

Den er sikker hvert år på denne tid, hvor vi får et hav af spørgsmål om ben. Helt specifikt om den dér meget lidt spændende oplevelse, det kan være, når man skal lufte sine bare ben de første par gange efter måneder med lange bukser. Du ved, blege, tørre, matte ben, der lyser op på den helt forkerte måde.

Vi iler fluks med hjælp til bløde, glatte, solkyssede sommerben.

Følg rådene her nedenfor og så er du klar.

Jeg kan kun varmt anbefale:

1) at du finder din Gua Sha frem og giver lårene en ordentlig omgang hver aften under nyhederne i de næste to uger. Det giver flow, spændstighed og skiller dig af med unødige affaldsstoffer, og jeg lover, at du vil kunne se en forskel

2) at du finder en skrubbecreme frem fra gemmerne og giver benene en tur med den i morgen tidlig, når du alligevel er i bad (jeg bruger altid selv vores japanske Washi Towel, der er både billig, bæredygtig og supereffektiv)

3) at du bruger denne økologiske bodybalm på benene, inden du ifører dig korte(re) skørter. Den gør huden både blød og smidig, fjerner alle spor af tørhed – og så giver den dén der smukke glød som makeupartisterne bruger rigtig meget tid på at opnå backstage til modeugerne, inden de sender modellerne på podierne. Bodybalmen er også eminent til gravide maver og maveskind, der udvider sig

4) er ovenstående bodybalm ikke glød nok til dig (læs: meget blege ben), så er denne din bedste ven. Det er også makeupartisternes bedste ven, og de brugte den flittigt backstage under modeugerne for blandt andet Ganni og Saks Potts (og på den måde blev den også modellernes favorit)

Voila, that’s it.

Og lur mig om det ikke afføder et ekstra vrik med hofterne, når du føler dig tilpas med dine ben.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...