I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

My go to number one brand

Sådan skrev Elle Macpherson (jo, det er den tidligere supermodel og i dag kvinden bag Welleco-sundhedsimperiet) om Westman Atelier på Instagram: ‘I love your products. I love the care you take in formulation and I love hearing about your ups and downs in creation. My go to number one brand’.

Der er vitterlig også lagt alle kræfter bag Westman Atelier, der lagde ud med en mission om at ville fusionere plante-ekstrakter med bløde teksturer og pigmenter, der holder. At skabe en kollektion af lette, luksuriøse makeup-sticks, der passer i en hvilken som helst taske. Og at gøre (makeup)livet lettere.

Westman Atelier er netop fyldt 3 år og det er stadig den mission, der arbejdes på hver eneste dag. Også selv om det betyder, at nogle ting ikke bliver helt som planlagt. Som lanceringen i sin tid, der foregik i det prominente stormagasin Barney’s New York – men et halvt år for sent, fordi … ja, ting tager tid og ofte længere end man tror og beregner. Det betød også at den virkelig fine omtale i Vogue US, der hypede Vital Skin Foundation Stick som forårets ubetinget bedste foundation, kom ud allerede i februar, mens produkterne først blev lanceret i juli.

Det ser nu ikke ud som om det har ødelagt noget som helst for Westman Atelier, der, udover at have den mest attraktive følgerskare (vi taler Jennifer Aniston, Cameron Diaz, Michelle Pfeiffer, Natalie Portman, ovennævnte Elle MacPherson og mange flere af de dér seje kvinder med virkelig smuk hud), også er et af tidens mest omtalte og hypede upcoming skønhedsbrands.

Ikke udover at du skal være relativt hurtig på tasterne for produkterne bliver revet af hylderne lige så hurtigt som de bliver lagt op.

Find Elle MacPhersons go to number one brand lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...