I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Mit bedste tip mod hævede øjne!

Jeg er slet ikke færdig med tips og trends fra New York (tænk skræddersyet foundation, Marc Jacobs’ no-makeup og Charlotte Tilburys more makeup, Altuzarra – mærket alle taler om, og meget mere). Men som I ved, er jeg i fuld gang med en udfordring, der handler om smuk hud og om at coache et hold på 30 kvinder igennem en måned. De har alle fået tilsendt L’Oréal Paris’ helt nye Skin Perfection-hudplejeserie (Blake Livelys favoritserie, by the way), og er i fuld gang med at dele deres oplevelser på www.yourskinperfection.dk. Du er mere end velkommen til at følge med derinde, og kort kan siges, at allerede her i tredje uge af udfordringen har de fleste oplevet virkelig gode resultater. Vi har sågar fået én til at gå fra absolut ingen hudplejerutine til både serum, rens og øjencreme, og det sidste hun skrev var, at hun var blevet mødt med flere komplimenter om, hvor frisk hun så ud. Giv os gerne et par likes og kommentarer undervejs. Og se også med her i denne lille video, jeg har lavet om seriens øjencreme (jeg er sikker på, at du vil kunne få gavn af det tip, jeg byder ind med mod hævede morgenøjne. Jeg kan afsløre, at det inkluderer et køleskab). Se med lige her. 

 

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...