I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Benedictes favoritter #3

Jeg har i lang tid købt Molton Browns håndsæbe og håndcreme til at stå ved min vask både i køkken og bad, selv før du kunne købe det i Danmark. Jeg plejede at tage det med hjem fra London, og følte altid, at det var en ren luksus at have stående. Men faktisk har jeg aldrig været helt tilfreds med håndcremen. Jeg synes, at den var lidt for vandet, så da jeg skulle have udskiftet sættet på badeværelset, ville jeg finde et nyt mærke. Jeg har tit gået forbi Crabtree & Evelyn i Silkegade i København, og denne gang tænkte jeg, at der var en god grund til at kigge indenfor. En rigtig lille hyggelig butik, hvor man straks får lyst til at købe det hele. Jeg fandt frem til Crabtree & Evelyns sæbe og håndcreme med citron, honning og ingefær. Den er cremet og går nemt ind i huden, og indeholder desuden også bakteriehæmmende og helende sheasmør og lavendelolie. Såååå lækker, men også dyr. Dog synes jeg, at det er det hele værd. 

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...