I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Mere pebermynte og lakrids

I forbindelse med mit sidste indlæg har jeg fået en forespørgsel fra Nina, der gerne vil vide, om man kan købe omtalte Hairdresser’s Mix Tea, eller om den er forbeholdt hotellets gæster. Det er den, desværre, men jeg iler med at anbefale en anden te med lakrids og pebermynte, som har fået fast plads på min tehylde dette efterår. Det er økologiske Pukkas nyeste skud på te-stammen Peppermint & Licorice, der har den helt rigtige blanding af det friske og det søde. Jeg elsker lakrids-te om efteråret og vinteren, men drik ikke for meget af det, hvis du døjer med for højt blodtryk. Klik ind igen og få adressen på et fantastisk økologisk supermarked, som jeg besøgte for et par uger siden.

I love Pukka’s organic Peppermint & Licorice Tea. It is the perfect blend of fresh and sweet, and I always turn to licorice teas in fall and winter. Don’t drink too much though, if you tend to have a high blood pressure.

Foto: Pukka

7 Kommentarer

 • Svar
  vivian
  21. september 2012 kl. 20:19

  man kan også få en te der minder om denne (med lakrids og mynte) i forretningen der hedder “kaffe og te”, men her går den under navnet “frisørens blanding”.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. september 2012 kl. 12:55

  Hej Vivian,

  Mange tak for dit tip. Hvor i landet ligger forretningen ‘Kaffe og Te’?

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Anja
  22. september 2012 kl. 14:49

  Man kan få den i næsten alle the handler i Aarhus, Horsens og omegn. Frisørens theblanding er den allermest solgt the i Aarhus (jeg har spurgt:-)) og her ligger Kaffe & The også

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  23. september 2012 kl. 11:23

  Kære Anja,

  Mange tak for din hilsen, og så lærte jeg også noget;) Den er også virkelig god (jeg sneg mig til at få en lille pose med hjem fra Guldsmeden). Dit tip er hermed fluks givet videre.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Anna
  23. september 2012 kl. 14:55

  Historien går på at der for mange år siden i Århus, var en frisør der ledte efter en te, der var i stand til at holde sig mild og god, selvom den ofte kom til at stå i flere timer – altså uden at blive bitter.
  Firsøren gik ned med sit ønske, og efterfølgende lavede tehandlen “Frisørens Blanding/mix” som er blevet et stort hit i Århus. Den kan stort set købes på alle Caféer i Århus og i alle tehandlere.
  Dvs. ikke en som sådan “sjælden” te, men en kendt og elsket te, af stort set alle århusianere (den står også på min køkkenhylde)

  Her er et link til den originale frisørens te:

  http://friiskaffeogte.dk/osc/product_info.php?products_id=272

  Og lidt om teens tilblivelse:

  http://stiften.dk/aarhus/frisoeren-laegger-navn-til-byens-mest-solgte-te

  http://www.dr.dk/Regioner/Aarhus/Nyheder/AarhusBy/2009/07/19/072236.htm

  vh

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  26. september 2012 kl. 12:07

  Kære Anna,

  Superbe, tak. Jeg kan se, at det er mig, der er helt bagom dansen, når det kommer til denne te. Til gengæld kan jeg bryste mig af virkelig vakse læsere. Tak for det.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Bente Metzdorff
  26. september 2012 kl. 12:08

  Jeg købte for nogle år siden “Frisørens Blanding” hos Hans og Grete Kaffe & The, Lille Torv 4, 8000 Aarhus C, og kan se på deres hjemmeside kaffe-the.dk, at den stadig kan købes der. Jeg fik den anbefalet af en kosmetolog da jeg havde fået pludseligt opståede hals- og stemmeproblemer, og den hjalp mig rigtig godt.
  Bente

Efterlad en kommentar