I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Matcha Masking (this is how we do it)

Det er en af vores absolutte bestsellers i skønhedspavillonen og din perfekte makker her i eftersommeren, hvor huden hos mange kan trænge til en dybderens for at fjerne alt, hvad der hedder rester af sved, SPF og saltvand. Så hvis den grønne matcha-maske ikke allerede har været fast inventar i din sommer, så lad os fluks minde dig om dens fortræffeligheder.

Matcha-masken blev skabt efter en tur til Japan, som Odacités grundlægger Valerie var på. Her besøgte hun munke, der brugte denne særlige matcha i forbindelse med deres meditationer, og heraf navnet: Green Ceremony Cleanser.

Selv stødte jeg på den første gang hos det hedengangne trendimperium Colette i Paris, hvor jeg fluks måtte købe den med hjem. Jeg har et blødt punkt, når det kommer til alt, der handler om matcha – den potente grønne skummende te skabt af hele te-bladet. Selve ceremonien omkring te-brygningen er også noget helt særligt, nærmest meditativt ritual. Det vil du også opleve med masken.

Jeg blev ikke skuffet. Denne matcha-cleanser giver den blødeste hud, fordi den ikke kun renser huden, men også eksfolierer og dybderenser blidt og effektivt med stor respekt for huden. Den skummer som en matcha, takket være kokosnød, der giver et lysegrønt babyskum til huden (selv kalder Odacité det for matcha-latte-skum), mens koncentreret aloe vera-pulver dulmer inflammation og sensitivitet i huden. Spirulina og matcha virker som antioxidanter til huden.

Resultat? Den blødeste, mest glatte og strålende hud. Og jeg er blevet dybt afhængig. Derfor var den også en del af det virtuelle spa-ritual, vi lavede med Odacités ekspert Jasmine Glover i foråret, hvor hun viste, hvordan den bruges. Følger du os på Instagram, har vi netop lagt klippet med matcha-masken op i dag.

Det er lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...