I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Mary Quant og Ellinor Sæther

I går var jeg til forårsbrunch hos huset Sæther, der er et af branchens flagskibe, når det kommer til skønhedsmærker herhjemme. Bag navnet står Ellinor Sæther, og det er hende, du kan takke for, at du har Max Factor på vipperne, Chanel på neglene og Prada bag ørene. Ellinor er en fantastisk inspirerende kvinde, og jeg synes, at I skal have fornøjelsen af at møde hende her på skønhedsbloggen. Jeg har kendt Ellinor i mange år og for et par år siden fik jeg allernådigst lov til at lave et stort personligt interview med Ellinor i magasinet Cover, fordi hun havde valgt at sælge sit firma for at nyde livet i deres hus i Italien. Men Ellinor er ikke sådan én, der læner sig tilbage, og der gik heller ikke mere end et års tid, før hun havde købt hele molevitten tilbage, som hun igen styrer med kyndig hånd. "Dengang jeg begyndte i denne branche, bestod den af nogle meget lyserøde damer og nogle meget lyserrøde farver. To på øjenvipper øverst og et par underst. Jeg startede som demo-pige for Mary Quant, som var ungt og anderledes, og når jeg kom med det, kunne jeg ikke få lov at stå sammen med de fine serier. Jeg var henvist til neglelak-afdelingen, hvor pigerne ikke var så fornemme." Hør meget mere om, hvordan Ellinor arbejdede sig op fra barnepige til at eje det halve danske skønhedsrige. 

Foto: Mary Quant

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...